Aktywne Wpisy
Wraczek +19
Zawsze rozwala mnie jak ktoś chwali się tym że przesiada się z kilkunastoletniego "gruza" do nówki z salonu którą jest najczęściej jakaś Dacia, Fiat czy inna Toyota xDDD. No faktycznie, skrzypiące plastiki, tandetny tablet + tempomat który na polskich drogach nie ma praktycznie zastosowania to jest jednak przeskok. No ale nówka z salonu czaisz? NÓWKA. To nic że komfort jazdy porównywalny jest do taczki i taki 20 letni Lexus czy BMW poza
tomek_27 +59
Zastanówmy się dlaczego rowerzyści nie jeżdżą po DDR? Z FB Dąbrowskiego Rowerzysty :)
#rower
#rower
Mirki studiuje gowno kierunek ekonomia zaocznie. Na co dzien pomagam na gospodarce. Niestety nie wiem co dalej robic bo nie znam angielskiego. Niestety nie poznałem was orzed wyborem studiow. Napewno byscie cos pordzili ciekawego. Czuje się jak dziecko we wmgle. Nie wiem czy iść na kurs czy na studia czy na jakiś staż. Zawsze byłem dobrym uczniem. Pomóżcie co robić. Mam tez gospodrastwo znaczy rodzice maja bum wziął młodego ale nie mam wyksztalcenia.
#studia #pracbaza #korposwiat #przegryw #studbaza #ekonomia #rolnictwo #rolnik
#studia
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #60704447f5537c000a488418
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Precypitat
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
#sabuligacontent