Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
Wykopki spod tagu #drony chcialbym was prosic o pomoc. Jestem kompletnym laikiem jesli chodzi o te urzadzenia, natomiast podoba mi sie koncepcja nagrywania video i robienia zdjec z powietrza oraz mozliwosc podgladniecia okolicy podczas eskapad w nieznane tereny. I teraz tak. Zalezy mi na markowym sprzecie, z dobrym serwisem posprzedazowym. Na co ja mam wogole patrzec, a czego omijac szerokim lukiem? Czy w budzecie 750 euro idzie kupic cos sensownego?
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@literaki: mini2 i nie myśl nawet o innych. Najlepiej combo z akumulatorami, do tego DJI Care - w razie rozbicia odsyłasz wrak i tanio wymienią na nowego. Takie AC dla drona.
Chyba że kwota i zainteresowania się rozwiną to Air2.
I lepiej nie w markecie tylko w jednym z droniarskich sklepów gdzie mają z polskiej dystrybucji i znają się na dronach. W razie naprawy gwarancyjnej przynajmniej się znają, a markety
  • Odpowiedz
  • 2
@mustafas00 @UkrywamSie @atomic77

Dzieki za rady, zdecyduje sie chyba na DJI Mini 2 Fly More Combo z Care Refresh na 1 rok. Na ich oficjalnej stronie wraz z wysylka kosztuje to 648 euro. Warto czy szukac gdzies indziej? I jeszcze sprawa karty pamieci. Ile filmu w 4k wejdzie na 128gb?
  • Odpowiedz
  • 1
@literaki: O to się nie martw. Bateria ci się rozładuje zanim zapełnisz kartę pamięci. Ja kupowałem z oficjalnego sklepu właśnie za tyle. Kartę też wziąłem od nich, ale nie było adaptera w zestawienie, więc najlepiej sobie ogarnij gdzieś indziej. Może znajdziesz taniej ją.
  • Odpowiedz