Aktywne Wpisy
Bardamu +102
Mózg mi paruje jak pomyślę o ludziach biorących 500,600,700 i więcej tysięcy kredytu na kwadrat w wielkiej płycie. Brudne klatki, zapach farby olejnej na korytarzu, rury na wierzchu, żeberkowe kaloryfery i plusk kloca sąsiada wydobywający się w toalecie przez pion biegnący za tekturową ścianką. Dobrze, że nasi budowniczowie nie poszli w ślady tych radzieckich, bo do zestawu dochodziłby jeszcze fetor gnijących śmieci z sypu na klatce. W dodatku przez większość dni w
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Cóż, staram się jezdzic przepisowo. Uczony byłem, hehe, starej szkoły, by jezdzić szybko ale bezpiecznie :P ale jak sie człowiek przyjrzy, to taka jazda nie ma najwiekszego sensu, zwłaszcza w mieście. Próbowałem
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
HURR DURR, KIEROWCA TIRA MA JEŹDZIĆ ZGODNIE Z PRZEPISAMI, ŻEBYM MÓGŁ GO WYPRZEDZIĆ I ZŁAMAĆ PRZEPISY
Nie, żebym bronił kierowców tirów, ale czy to nie jest hipokryzja? Jeśli na 200-kilometrowej trasie spotykam dziesięć ciężarówek, przez które na minutę muszę zwolnić ze 140 na 90, to przez 10 minut jadę 90km/h zamiast 140.
No i teraz matematyka:
Bez ciężarówek: jadę 200 km z prędkością 140km/h, robię trasę teoretycznie w 1h 25
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
Wyprzedzać się będą przez 10km, osobówek 20 już się ustawiło, a drugi hooi zwolnić na parę sekund nie może, aby ułatwić wyprzedzanie...
@Krasnal_eg:
- po pierwsze
@MojWlasciciel: jeździłem trochę w podróże służbowe, prywatnie też w miarę regularnie robie setki kilometrów autostradami i o ile wyprzedzanie tirami na trzech pasach to rzeczywiście jest sytuacja skrajna, tak długie wyprzedzanie na dwóch pasach to już sytuacja nagminna i z tym nie za
A tak mała dygresja - kierowcy większych składów zawsze mają jakąś wymówkę i prawie zawsze jest to masa i wielkość. Przelecieli na czerwonym i prawie kogoś zmietli z planszy - no ja się