Aktywne Wpisy
Pan_Kerfus +168
Dzisiaj w Biedronce spotkała mnie miła niespodzianka. Chciałem zrobić zakupy i kupić m.in. mleko na promocji. Byłem w sklepie o 6:20, żeby mieć większe szanse na zakup produktów, które szybko znikają. I zauważyłem 2 osoby, które zaparkowały do 3 wózków sklepowych wszystkie kartony mleka, które było na promocji - cała paleta. I jakie było moje miłe zaskoczenie, gdy kasjerka im powiedziała, że klientów hurtowych nie obsługują przy kasach tradycyjnych. Mieli do wyboru
youngP +500
beka z tego matiego xdd
Jan Paweł II, Popiełuszko i Kukliński to trzy, najbardziej znienawidzone postacie przez komuchów - do tego stopnia, że echa tej nienawiści nie milkną do dziś. Apeluję do tej bardziej inteligentnej części młodzieży (bo amebom już nic nie pomoże xD), żeby postarała się jednak nie kpić z tego tematu. Wiem - czarny humor też mnie bawi (tzw. "prychłem") - ale mam propozycję: za każdym razem, gdy taki czy podobny mem ktoś tutaj doda i gdy już opanujecie salwy śmiechu, to napiszcie też w komentarzu o tym, w jak brutalny sposób Popiełuszko został zamordowany. Niech prawda o tej zbrodni nie zginie pod śmiesznymi memami.
Z dedykacją dla dzieciaków, którzy z nostalgią wspominają #prl i z szacunku do #historia
#komuna #jp2 #oswiadczenie #katolicyzm #wiara #mordercy #nastolatki
mieć o to ból d--y i pod każdym memem wstawiać nadętą pastę
eh boomerzy
Przecież to apel do inteligentnych ludzi, a nie do idiotów xD To też zaznaczyłem. O idiotów nie walczę, tylko o tych z IQ > 100.
inteligentni wiedzą jak korzystać z google nie potrzebują jakichś wykładów pod memami
A że świata nie zbawię, to to ja wiem... ale próbować trzeba :P
@Czerwony_jak_WIG20: i co nam ta pamięć dała? mamy TVP działające podobnie (tylko mniej udolnie) jak w media w PRLu oraz policję stosującą standardy milicji (różnica taka, że jeszcze nikogo z opozycji nie zabili)