Aktywne Wpisy
W całym 2022 roku urodziło się w Polsce 298,6 tysięcy dzieci, w analogicznym okresie w latach 2010-2011 zsumowane urodzenia z 12 miesięcy były większe o 100 tys. (398,2 tys.).
Czy jest jakiś sposób aby przynajmniej zastopować ten dramatyczny trend?
Natknąłem się na artykuł który wskazuje, że roczne utrzymanie dziecka, w pierwszych latach życia kosztuje 10-30k ( w tym droższym wariancie zapewne wchodzi w grę prywatny żłobek)
Dodatkowo zazwyczaj pojawienia się dziecka kosztuje
Czy jest jakiś sposób aby przynajmniej zastopować ten dramatyczny trend?
Natknąłem się na artykuł który wskazuje, że roczne utrzymanie dziecka, w pierwszych latach życia kosztuje 10-30k ( w tym droższym wariancie zapewne wchodzi w grę prywatny żłobek)
Dodatkowo zazwyczaj pojawienia się dziecka kosztuje
BezDobry +619
ASUS:
Mimo że Pana(-) opinia nie spełniła wszystkich naszych wytycznych, nasz personel zapoznał się z nią i docenia Pana(-1) wklad. Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią i mamy nadzieję, że następnym razem będziemy mogli ja opublikować!
Jeszcze raz dziękujemy, ASUS
#pcmasterrace #komputery #heheszki #obslugaklienta
Mimo że Pana(-) opinia nie spełniła wszystkich naszych wytycznych, nasz personel zapoznał się z nią i docenia Pana(-1) wklad. Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią i mamy nadzieję, że następnym razem będziemy mogli ja opublikować!
Jeszcze raz dziękujemy, ASUS
#pcmasterrace #komputery #heheszki #obslugaklienta
Ja jestem dosyć wymagająca i często wychodzimy z knajp z niebieskim ze skrajnie odmiennym wrażeniem. Tego nie przeskoczysz ¯_(ツ)_/¯
@FortunaHej (-‸ლ)
@maliczek: nie wiem czy teraz funkcjonuje, ale tam niedaleko na Piekarskiej w Domu Studenta jest też dobra jadłodalnia w klimacie baru mlecznego, też smaczne i niedrogo (może nie dwa dania za 15zł, ale też znośnie ;)).
Tak się składa, że mieszkam w pobliżu i byłem tam wiele razy (przynajmniej jeśli chodzi o restauracje przy ul. Bociana, bo są też lokale garmażeryjne, rozsiane po całym Krakowie). Nie chcę odradzać, ale nie mogę też polecić z czystym
15,50 za obiad - SNOOOBY XD
Opinie lokalu w necie mówią za siebie również, ale tym postem tak poleciałeś po emocjach że 3000 osób popełniło błąd poznawczy i nagle chce pomóc tym ludziom chociaż nawet w Krakowie nie mieszkają xD
Komentarz usunięty przez moderatora
@maliczek: Co jest niby smiesznego w tej cenie? Przed pandemia to takie miejsca z obiadkami domowymi (dania dnia) mozna bylo za ok 13zl zjesc na miejscu 2 dania. Cena jednak widze bedzie wszedzie rosnac bo dla ludzi to za tanio jak widac¯\_(ツ)_/¯ Ja natomiast nie widze tutaj nic takiego za co mialbym placic wiecej. No i spora czesc takich miejsc to zwyczajnie odgrzewalnie sa. Surowki