Aktywne Wpisy
pieknylowca +66
Uwielbiam to romantyzowanie kuchni polskiej jako nadkuchni kiedy prawda jest taka że ona jest średnio dobra a na pewno niezdrowa - przeładowana słabej jakości tłuszczami w formie oleju rzepakowego i węglami - nam to może smakować bo to dla nas jest comfort food tak jak dla innych hakarl. Tak, Amerykanin mający dostęp do każdej kuchni świata w jednym mieście będzie się rozplywal nad kawałkiem wieprzowiny podłej jakosci, suchymi ziemniakami i kapustą bo
źródło: 1000005976
Pobierz
nowszyja +193
Przerażają mnie wpisu kukoldów na twitterze odnośnie afery z tablicami alimentacyjnymi. Argumenty w stylu "wystarczy nie odchodzić od dzieci", albo "wystarczy być dobrym mężem", tak jakby kobiety nigdy nie były odpowiedzialne za rozpad małżeństw. Nawet widziałem argument, że to pomoże dzietności, bo wpływa na zabezpieczanie kobiet xD Z pewnością facecie będą się decydowali na robienie dzieci, gdy w razie rozwodu po opłaceniu alimentów zostanie im 500 pln na życie.
Zresztą już teraz
Zresztą już teraz

@korporacion: ale bitcoina nie kopie się na kartach graficznych
@DexterFromLab: XD Szczególnie gdy karty do kopania są Overclocked 2137MHz
Szukają najlepszego stosunku hash/W. Więc na dzień dobry karty lecą na 70% power limit. Dzięki temu temperatura uderza w niskie 60 stopni.
Tak, pamięci często są kręcone. Zwłaszcza na tych nowych kartach słyszałem że potrafią się grzać.
Srogo przesadzasz że karta po 3 miesiącach jest do wywalenia
Komentarz usunięty przez autora
Oczywiście trzeba pamiętać, że na trwałość wiele rzeczy się przekłada i nawet mało używana karta może paść.
Karty tak ciężko pracujo że kolor się zmienia
Z pełnym szacunkiem
XDDDD
Źle się wyraziłem. Wystarczy pomieszczenie w którym jest trochę przewiewu. Chyba że sugerujesz że minerzy to brudaski które nawet nie otwierają okna w pokoju
Było kupić bitcoina a nie grać w gry( ͡° ͜ʖ ͡°)
@korporacion: ceny kart graficznych obecnie są bardzo nisko ( ͡~ ͜ʖ ͡°)