Aktywne Wpisy

mickpl +91
Na początku był kwik deweloperów, potem fliperów, a teraz już nawet pośredniki na yt mówio, że no jest kiepsko.
Tylko dlaczego w takim razie, mimo ATH, braku sprzedaży i w zasadzie konsensusu, że kaplica - ceny stoją w miejscu XD
Wysuwałem taką teorię już dawno temu. Otóż nosacz zwyczajny ma taką charakterystykę, że zesra się, ale ceny nie spuści. Może dodawać, zdejmować, czekać 2 lata na konesera, no ale 20% niżej to nie,
Tylko dlaczego w takim razie, mimo ATH, braku sprzedaży i w zasadzie konsensusu, że kaplica - ceny stoją w miejscu XD
Wysuwałem taką teorię już dawno temu. Otóż nosacz zwyczajny ma taką charakterystykę, że zesra się, ale ceny nie spuści. Może dodawać, zdejmować, czekać 2 lata na konesera, no ale 20% niżej to nie,

Teuvo +25
dlaczego nie zapiszecie się na kurs tańca

Jak byście w takiej kuchni rozmieścili piekarnik i lodówkę?
A - lodówka bliżej płyty, żeby w czasie gotowania było blisko wyjąć coś z lodówki
B - lodówka na początku "ciągu kuchennego", gdzie jest miejsce na blacie np. na pokrojenie czegoś i przygotowanie kanapki
#gotowanie #gotujzwykopem #budujzwykopem
źródło: comment_1617705269908PIQxX1CGR300yOe5QnC.jpg
Pobierzźródło: comment_16177221219FPzXwpyYP5xRIZqfPvwVZ.jpg
PobierzLodówka, miejsce na wyciągnięte rzeczy z lodówki, zlew, miejsce na oporządzenie rzeczy ze zlewu, płyta grzewcza, kawałek blatu.
Komentarz usunięty przez autora
Kiedyś oglądałem program o zabudowie kuchni i koleś w nim opowiadał, że w kuchni powinien być trójkąt = lodówka, zlew i kuchnia (nie mylić z piekarnikiem), bo najczęściej w obrębie tych urządzeń, w kuchni się poruszamy.