Wpis z mikrobloga

'Jak Ci ludzie nabierają się na garnki?', 'Trzeba być debilem żeby wierzyć w takie loterie'
Powiedział co drugi wykopek po czym 3k użytkowników wzięło udział w 'rozdajo' zielonki licząc na darmowego smartfona :D

Ale po kolei - zielonka powiedział, że tak mu się podoba na wykopie, że odda ot tak telefon warty 7k PLN. Ot, kaprys ( ͡° ͜ʖ ͡°)

3 tys użytkowników wzięło udział poprzez zaplusowanie wpisu i obserwowanie konta.

Zupełnym przypadkiem każde pytanie o losowanie lub wytknięcie nieprawidłowości kończy się zbanowaniem przez autora.

Zupełnym przypadkiem 'nowy' telefon na zdjęciach jest widocznie używany.

Zupełnym przypadkiem nie znalazło się ani jedno zdjęcie z tagiem, nickiem czy stroną wykopu dla uwierzytelnienia sprawy.

Zupełnym przypadkiem okazało się, że @Badly ukradł zdjęcia z archiwum allegro podając je jako swoje co ładnie zauważył @Eskeel TUTAJ
https://archiwum.allegro.pl/oferta/samsung-galaxy-fold-sm-f900f-12-512-gb-czarny-i9543232732.html

A wykopki łykają jak pelikany i ślepo plusują bo 'może się uda, nie zaszkodzi spróbować'... Poważnie ludzie? xD

Dziwne tylko, że #moderacja pozwala na taki jawny wał i nabijanie sobie followersów zapewne do dalszego spamowania reklamami kanału na YT lub szemranego biznesu.

Wołam plusujących co by wiedzieli, że nagroda tuż tuż :D

#rozdajo #konkurs #losowanie #samsung #telefony #smartfon #elektronika #moderacjacontent #scam #spam #wykopefekt #afera

• 322
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ATAT-2: Ło ja p------e jak się zesrał XD
Chłopie, większość (przynajmniej mam taką nadzieję XD) pulsuje dla beki, żeby to w gorących wylądowało.

• Odpowiedz
dokładnie, przez takie rozdajo kurs wymiany WYKP (Plus Wykopowy) do BTC poszedł na łeb na szyje i teraz biedne wykopki co nakupywały plusów przez Revoluta będą głodować cały miesiąc.
  • Odpowiedz
@ATAT-2 Może się mylę, ale według mnie jest różnica pomiędzy zaplusowaniem komentarza i obserwowaniem profilu na stronie że śmiesznymi obrazkami, a podpisaniem umowy kredytowej na 10 000 zł. xD ...To tak jakby wierzyć, że Ci którzy pulsują "pinionżka co zdarza się na 1000 lat" faktycznie mają wrażenie, że przyniesie im to bogactwo. xD
  • Odpowiedz
'Jak Ci ludzie nabierają się na garnki?', 'Trzeba być debilem żeby wierzyć w takie loterie'

Powiedział co drugi wykopek po czym 3k użytkowników wzięło udział w 'rozdajo' zielonki licząc na darmowego smartfona :D

@ATAT-2: No tak, bo danie plusa to niczym złożenie własnoręcznego podpisu na 10 stronicowej umowie kredytu x---D
  • Odpowiedz
@ATAT-2: nie wiem po c--j mnie wołasz, widziałem w gorących tag rozdajo i telefon to kliknąłem plusa i tyle, nawet zapomniałem że to zrobiłem
  • Odpowiedz