Aktywne Wpisy
Pozytywny_gosc +11
Wykopki już wydały wyrok z całej aferze. Ja nie zamierzam się bawić w sędziego, ale zaskoczył mnie jeden fragment.
Jeden z najbardziej popularnych, przystojnych, bogatych youtuberów, robi sobie imprezę, zaprasza nieletnie dziewczyny na chatę i daje im alkohol (tak to jest złe, nie zaprzeczam) ale nagle laska mówi, że była trzeźwa i urywa jej się film i budzi się z youtuberem w jednym łóżka.
Jakie prawdopodobieństwo jest w tym, że bardzo bogaty,
Jeden z najbardziej popularnych, przystojnych, bogatych youtuberów, robi sobie imprezę, zaprasza nieletnie dziewczyny na chatę i daje im alkohol (tak to jest złe, nie zaprzeczam) ale nagle laska mówi, że była trzeźwa i urywa jej się film i budzi się z youtuberem w jednym łóżka.
Jakie prawdopodobieństwo jest w tym, że bardzo bogaty,
whoru +3
Pracuje od ponad 3 lat zdalnie z domu i muszę powiedzieć, że mi psycha siada powoli. Boli szczególnie fakt, że nie mam osobnego pokoju na moje domowe biuro. Jak radzicie sobie z pracą zdalną przez tak długi okres?
#programowanie #programista15k #programista25k #pracazdalna
#programowanie #programista15k #programista25k #pracazdalna
Miał być obóz przygotowawczy przed właściwym sezonem, z dala od dużego miasta. Zwłaszcza, że człowiek wyszarpał trochę urlopu, ale prognoza pogody na nadchodzący tydzień to jest jakiś dramat ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Już dzisiaj momentami wiało tak, że nie musiałeś hamować a od jutra ma urywać głowę.
Z pozytywów to znikomy ruch, nowe opony spisują się całkiem nieźle, brakuje tylko "nogi".
PS. A liczba ciętych lasów, nawet na zadupiu, jest po prostu zatrważająca.
#rowerowyrownik #rower
Wpis dodany za pomocą tego skryptu
@user48736353001: Na windy.com pokazuje, że ledwie coś wieje. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://www.kellysbike.com/pl/sakwy-c262/maya-p55690
W sumie to jechałem z nią drugi raz, więc ciężko powiedzieć mi coś więcej. Na razie wygląda na solidnie wykonaną i pojemną. Na plus (?) na pewno to, że możesz ją przypiąć do ramy w 4 miejscach.