Aktywne Wpisy

mirko_anonim +3
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Słuchajcie, jestem 39 letnim urzędnikiem średnio-wyższego szczebla w mieście wojewódzkim, ale nie top 5 (raczej top 8, top 9). Zarabiam 9800 zł brutto. Od stycznia może będzie 10250 zł brutto. Mam 181 cm wzrostu, ważę 99 kg. Chciałbym założyć rodzinę. Od żony oczekuje:
- wiek 25 do 34 lat
- wygląd 6/10 jako minimum
- wzrost w przedziale 160 cm do 169 cm wzrostu
- BMI w normie
Słuchajcie, jestem 39 letnim urzędnikiem średnio-wyższego szczebla w mieście wojewódzkim, ale nie top 5 (raczej top 8, top 9). Zarabiam 9800 zł brutto. Od stycznia może będzie 10250 zł brutto. Mam 181 cm wzrostu, ważę 99 kg. Chciałbym założyć rodzinę. Od żony oczekuje:
- wiek 25 do 34 lat
- wygląd 6/10 jako minimum
- wzrost w przedziale 160 cm do 169 cm wzrostu
- BMI w normie
kamizdu +29
źródło: temp_file7986872938464435279
Pobierz

#leagueoflegends
MAD jest w finale po wygraniu w play offach dwóch meczy.
A np. S04 może być w finale po 3 wygranych i jednej porażce
źródło: comment_1617550042x2lgu1qScNX6BdRfz55IXZ.jpg
PobierzNa jakiej zasadzie drabinka mialaby byc inna? Sa inne np gauntlet ktore sa antynormalne, bo topowy team ma mniej szans na trening, gdzie takie shalke gre po X gier caly czas i wbiloby na final z przecwiczona gra na scenie
źródło: comment_1617550478zFF7lIiolSPFtHGQaiTaiI.jpg
Pobierz@bosek: No dla mnie to nieoczywiste się wydało. Przegrywasz w półfinale, to grasz w drugim półfinale, bo jednak może zasługujesz na finał ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Esport i konkretnie lol to inna gra niz pilka nozna. Tutaj gry sa znacznie szybsze i mniejsze szczegóły (których ogólnie jest wiecej) maja znaczenie, chociazby czempiony.
W piłce możesz zmieniać strategie w każdej chwili, w lolu jeśli coś z------ś w 5 minucie i przeciwnik ma przewagę to ciągnie się to do końca meczu i nie zresetujesz tego jak runde
No i tak to działa na każdym turnieju przecież, w każdym sporcie. W danym dniu przegrałeś, dzięki, do widzenia.
tak samo, jak w każdym sporcie. Masz datę turnieju i masz ograniczony czas, żeby się do niego przygotowac.
@Kuklak: grasz wgl w lola? XD
Jeszcze jak.
Taka drabinke typowa "turniejowa" masz np na worldsach w fazie ostatecznej (poprzedzonej grupami) jak w lolu. playoffy to coś innego.
Na dodatek zobacz inne ligi LPL, LCK, LCS. Są różne drabinki, różne ilości teamów itd.