Aktywne Wpisy
Pol753 +597
Dobra czy to normalne, że w bloku, w którym mieszkam od trzech lat praktycznie nie ma ludzi? XD Wszystkie mieszkania niby sprzedane a sąsiadów jak na lekarstwo. Klatka pusta, winda zawsze wolna, zero dźwięków zza ścian, żadnych kłótni, telewizji, dzieci, nawet nikt nie wierci o 7 rano w sobotę (a to przecież standard).
Na początku myślałem, że mam po prostu farta i trafiłem na kulturalnych ludzi, ale coś mi nie pasowało. Zacząłem
Na początku myślałem, że mam po prostu farta i trafiłem na kulturalnych ludzi, ale coś mi nie pasowało. Zacząłem

Pokojowa +33
źródło: temp_file1928200052887195546
Pobierz

źródło: comment_1617537719o0VdhbUdRzKAbhKoFJuBEr.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: comment_1617561600gZchbXyowElUAfvkigcu9f.jpg
Pobierz@misiura: No ile umiera? Ja ciągle słyszę o zgonach ludzi u których zdiagnozowano covid i takie zgony wpadają w codzienna statystykę. W tamtym roku stricte na covid zmarło 5k osób. Na same choroby sercowo naczyniowe rocznie umiera 150 tysięcy osób.
@hobbyturysta: na AIDS nie umarł jeszcze nikt w historii a rozdmuchali z tego jakąś panikę na 20 lat nie wiadomo po co, wszyscy chorzy umierali na jakieś przeziębienia i zapalenia płuc a nie na jakiś AIDS
Jaką panikę xD? Zamknąłeś siebie i swojego dziadka na rok w domu ze względu na pandemię AIDS?
Myślę, że jednak ryzyko ciąży jest większym determinantem tego, że ludzie uprawiają s--s w gumie niż ryzyko złapania HIV. Ale spoko, dalej nazywaj antykoncepcję paniką ( ͡°( ͡
Przestań ćpać i pisać komentarze. Powodzenia z wierzeniem randomowym laskom, że są na pigułce xD
Komentarz usunięty przez autora
Bo nie dają rady oddychac samodzielnie z powodu niewydolnsci oddechowej. Pozdrawiam
Komentarz usunięty przez autora
Wasz argument sprowadza się do tego: Lekaże triażujący ludzi na wszystkich SORach w Polsce nie wiedzą co robią. O------o im. Wysoki priorytet i natychmiatstowe przyjęcie dają ludziom z lekkim katarkiem i gorączką. Prawdziwie chorzy zostają odprawieni z kwitkiem. Nie mówimy tu o pojedynczych przypadkach. Setki SORów w Posce, tysiące lekarzy - wszyscy jak jeden mąż po prostu stracili rozum: zaczęli działać jak p------i, klasyfikować stan pacjentów