Aktywne Wpisy
mlody91pl +9
#zdrada #przemyslenia #depresja
Cześć. Słuchajcie, jestem w kryzysie. Post może być chaotyczny, ale potrzebuje się wyżalić, a nie mam do kogo.
Od dłuższego czasu między mną a żona nie układało się najlepiej. Częste kłótnie, lekceważenie, obojętność, depresja zimowa.
Zauważyłem, że małżonce od jakiegoś czasu sprawia bardzo przyjemność pisania na Messenger z kolegą z pracy który jest jej kierownikiem. Nie zwracałem na początku na to uwagi, ale
Cześć. Słuchajcie, jestem w kryzysie. Post może być chaotyczny, ale potrzebuje się wyżalić, a nie mam do kogo.
Od dłuższego czasu między mną a żona nie układało się najlepiej. Częste kłótnie, lekceważenie, obojętność, depresja zimowa.
Zauważyłem, że małżonce od jakiegoś czasu sprawia bardzo przyjemność pisania na Messenger z kolegą z pracy który jest jej kierownikiem. Nie zwracałem na początku na to uwagi, ale

WeunianyTrampek +237

źródło: comment_1617537719o0VdhbUdRzKAbhKoFJuBEr.jpg
PobierzDużo chorowałem za gówniaka to pamiętam zanim się płuca oczyściły i kaszel przestał męczyć to nieraz dobry miesiąc minął.
a tydzień później widzę gościa jak z--------a na rowerze to coś tu jest nie tak moim zdaniem.
A zoba na tego newsa i z którego dnia i roku jest. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@hobbyturysta: skąd ta statystyka?
Tak, typowy sposób śmierci na cukrzycę - pod respiratorem xD ja j---e
@hobbyturysta: klasyka argumentów szura XD no bo bez czynnika destabilizujacego jakim jest covid to też by umarły te osoby #wlaczmyslenie a nie powtarzasz za innymi szuranie jak bot
@niewiempoco to chyba odnośnie twojego