Aktywne Wpisy

Tadeo123 +156
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
mirko_anonim +1
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jestem kobietą, mam 24 lata, mieszkam w Warszawie i znalezienie dzisiaj mężczyzny do związku graniczy z cudem. Wykopowe trolle spod znaku blackpilla trollują, jak to ciężko jest mężczyznom na rynku matrymonialnym, ale faceci żyjący w dużych miastach są w znacznie lepszym położeniu niż kobiety. Was jest po prostu mniej w dużych miastach, dzięki czemu macie większy wybór, a nas jest więcej niż was, przez co brakuje dla nas facetów.
Jestem kobietą, mam 24 lata, mieszkam w Warszawie i znalezienie dzisiaj mężczyzny do związku graniczy z cudem. Wykopowe trolle spod znaku blackpilla trollują, jak to ciężko jest mężczyznom na rynku matrymonialnym, ale faceci żyjący w dużych miastach są w znacznie lepszym położeniu niż kobiety. Was jest po prostu mniej w dużych miastach, dzięki czemu macie większy wybór, a nas jest więcej niż was, przez co brakuje dla nas facetów.
źródło: okladki_mix
Pobierz

źródło: comment_1617537719o0VdhbUdRzKAbhKoFJuBEr.jpg
Pobierz@NieBendePrasowac: sugerowanie, że którykolwiek szur wie na czym polega cukrzyca ¯\_(ツ)_/¯ UMIERAJO NA CHOROBY WSPUŁISTNIEJOCE
źródło: comment_1617551090Zjopm1FLDscCBHXN2IAbsi.jpg
PobierzW Polsce średnia ważona wieku zgonów na covid to ok 76 lat, większość poumierala nie przez covid a brak dostępu do leczenia, leków i podstawowej opieki zdrowotnej. Jest paraliż do którego doprowadził rząd. Co więcej mamy coś takiego jak CFR i IFR. CFR (Case Fatality Rate) - to 3%. To te czarne
Komentarz usunięty przez autora
No ile? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wpisz 3 miliony od razu.
źródło: comment_1617557236Zmz9houFzYU8juNXwJOjR0.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora