Aktywne Wpisy
Tak się życie potoczyło że na pół roku - rok musimy zamieszkać z narzeczoną u jej rodziców. Tragedii nie ma, fajni ludzie. Ja większość będę pracował. Mieszkanie spore 4 pokojowe ale wiadomo jak to jest. Teraz sprzedajemy swoje mieszkanie które opuszczamy, chwilkę budujemy zdolność, odkładamy i kupujemy większe na początku przyszłego roku. Mieszkał ktoś tak? Na co się nastawić? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#zwiazki #milosc
#zwiazki #milosc

Markowowski +251
Buffett ma 400 milionów akcji Coca-Coli https://www.dataroma.com/m/holdings.php?m=BRK. Dziś Coca-Cola wypłaca dywidendę, która wyniosła $0.51 na akcję. Buffett dzisiaj dostanie przelew na 200 milionów dolarów. Taka ciekawostka. A ja muszę z---------ć w kołchozie.
#gielda
#gielda

@BartStaszewski
To samo było 2-3 lata temu, a później znowu będzie płacz bo ktoś zrobi tekturową w----ę na kiju.
#neuropa #bekazprawakow #bekazkatoli #polska #katolicyzm #wielkanoc #rakcontent #aborcja #lgbt
źródło: comment_1617532001SEahI4aFeNFlByS7Bks1nb.jpg
PobierzZwalczajmy ogień ogniem. Spirala się będzie dalej nakręcała, bo nikt nie chce ustąpić w tym bezsensownym konflikcie.
"Polski katolicyzm" powinien już być odłamem od kościoła rzymskokatolickiego. Albo już papież powinien ogłosić herezję na nich.
Czy mi się wydaje, czy tam leżą tampony?
Czy to strzykawki?