Aktywne Wpisy

ibleedforyou +42
Już 21 alertów z ostatnich 5 miesięcy xd

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
pieknylowca +56
Ja pozbyłem się tych problemów - po prostu tam nie jeżdżę XD. Ludzi to ogólnie posralo z tymi Włochami - tego nie rób, tamtego nie wolno XD. Niektórzy to starają się być bardziej włoscy niż sami włosi #wlochy #wakacje #podroze #podrozujzwykopem

źródło: 1000004115
Pobierz
#zwiazki #milosc #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #s--s #rodzina
Pamiętaj, teściowie czy twoi rodzice są spoko dopóki ogranicza się tylko do odwiedzin, wspólne mieszkanie to początek rozpadu zwiazku
Komentarz usunięty przez autora
@PanZielonyhehe: mieszkał i z perspektywy czasu na oczekiwanie na nowe mieszkanie wolałbym mieszkać 2 lata na wynajmie niż rok z rodzicami/teściami. nastawić się na fajny pierwszy miesiąc, a później tak jak to już ktoś wyżej napisał to nie będą fajni ludzie.
@dafto: no i to patologia w ch#j - rozumiem na studiach jak i tak pół dnia jesteś na uczelni, a jak masz szczęście to lubicie razem pić. Ale fundować sobie takie coś będąc dorosłym, z partnerem, to jakaś gehenna
@PanZielonyhehe:
Nie rób tego.
Dobrze
Moja mama mieszkała z teściami przez rok. Miało być tymczasowo. Nieprzypadkowo piszę o jakichś teściach, a nie o moich dziadkach, bo nimi nie są. To małżeństwo jej się posypało. Byłą teściową wspomina do dziś i aż jej się ciśnienie na samą myśl podnosi, a to było ponad 30 lat temu.
Raz miałem taką teściową, że bez problemu mogliśmy tam jechać na np. całe wakacje z połową gratów i było bardzo ok. Z obecnymi to szkoda gadać, nawet na weekend jest ciężko xD