Aktywne Wpisy
ciootka +82
Pracowałam w gastro, odeszłam żeby „budować karierę” do korpo, chciałam pracować wyłącznie w nowej pracy, jednak po dwóch miesiącach wróciłam do gastro na weekendy, wytrzymałam w takim trybie półtora roku, właśnie podpisałam wypowiedzenie w korpo i wracam uśmiechać się do ludzi, parzyć kawę i organizować wieczory z muzyką na żywo.
Kurna, kocham ten lokal, te adrenalinkę, przyjemność pracowania z samymi przyjaciółmi no i to, że lepiej zarabiam. I czerpię z każdej chwili
Kurna, kocham ten lokal, te adrenalinkę, przyjemność pracowania z samymi przyjaciółmi no i to, że lepiej zarabiam. I czerpię z każdej chwili
MrBeast 0
Jak byście mieli wybrać TOP kanał/twórcę 2023 na #polskiyoutube to co byście wybrali?
Nie wrzucałem takich kanałów jak #famemma z konfami czy F2F, czy #kanalsportowy bo byście trollowali pewnie z tym kanałem.
Pewnie w komentarzach pojawi się kilka innych opcji ale wybrałem raczej taką topkę osób z fajnymi materiałami w tym roku.
#youtube #polska #polskiyoutube #rozrywka
Nie wrzucałem takich kanałów jak #famemma z konfami czy F2F, czy #kanalsportowy bo byście trollowali pewnie z tym kanałem.
Pewnie w komentarzach pojawi się kilka innych opcji ale wybrałem raczej taką topkę osób z fajnymi materiałami w tym roku.
#youtube #polska #polskiyoutube #rozrywka
Najlepszy polski Youtuber/Kanał na YT w 2023
- Bungee 7.5% (22)
- Budda 7.8% (23)
- Patec 8.5% (25)
- Książulo/Wojek 20.4% (60)
- Historia Bez Cenzury 7.1% (21)
- Friz / Genzie 3.7% (11)
- BezPlanu/CiekaweHistorie(bracia) 11.2% (33)
- Spinkafilmstudio - Walaszek 21.8% (64)
- AjthePolishAmerican 4.8% (14)
- OjWojtek 7.1% (21)
Więcej ciekawostek historycznych o motoryzacji znajdziesz tutaj.
#citroen #historia #szwajcaria #francja #samochody #motoryzacja #oldtimery #1933