Wpis z mikrobloga

3 Dzień rzucania palenia podsumowanie : nadal przyjmuje recigar, zapaliłam jednego papierosa, ale nosiło mnie niemożliwie. Zapomnienie dała mi praca i jazda na rowerze, mam zwiększone łaknienie ale staram się nie jeść za dużo. Czuję się jak ćpun, pocę się jak świnia, mam Koszmary, dziwne sny jeden za drugim. Ale zaczynając dzień 4 powiem szczerze, że nie odczuwam takiej chęci zapalenia jak wczoraj, trzymajcie kciuki
#rzucaniepalenia
  • 64
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@tukanprise: ale niektórzy #!$%@? tak że szok nie słuchaj się. Wg ulotki przestać w ogóle palić musisz od 5 dnia i generalnie przez te 5 dni redukujesz te fajki (swoją drogą mniej się chce ich palić przez jedzenie tych tabsow), to że zapaliłaś nic się absolutnie nie stało trzymaj się ulotki. Imo nie potrzebnie się tak na głęboka wodę wrzuciłaś rzucając wszystko odrazu jest trudno tabletki takiego mocnego gloda nie
  • Odpowiedz
@tukanprise: Jak wytrzymasz dwa tygodnie to będzie duża szansa ze się uda Tobie ( ͡° ͜ʖ ͡°) jeden zapalony papieros resetuje wszystko.

Najgorszy jest moment po około 1-2 tygodnia gdy sobie mówisz tak długo wytrzymałem to zapale i kupię sobie ramkę i cyk okazuje się ze wróciło się do palenia nałogowego.

Nie pale chyba od 3-4 lat (a z okresem epapierosow to chyba 6-7 lat) ;)
  • Odpowiedz
@tukanprise: recigar ma takie skutki uboczne (a dokladniej mowiac cytyzyna czyli glowny skladnik)
pocenie, dziwne sny, biegunki itp

ja tez to przechodzilem, bardzo wyrazne sny, mokra koldra i przescieradlo, dziwne to bylo :P
  • Odpowiedz
  • 1
@tukanprise recigar czy tabex czy desmoksan, po nich zawsze są takie sny dziwne, że można by serial fantasy nakręcić xD ja po odstawieniu fajek z tabexem to takiego doła złapałem że miesiąc z domu nie wychodziłem ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@tukanprise: Twój główny problem polega na tym, że "rzucasz", ponieważ oznacza to jakąś stratę. A przestając palić tylko zyskujesz ;) Ja rzuciłem palenie 2 lata temu i poszło jak po maśle. Nie zapaliłem od tego czasu ani jednego szluga. Polecam przeczytać książkę "Easy Way" - jeśli chcesz mogę ci podesłać ją w pdf
  • Odpowiedz