Aktywne Wpisy
rodnekr +196
źródło: 1000006905
Pobierz
gniazdownik1016 +139
A propos ostatnich wydarzen co do zaostrzenia przepisow drogowych to mialem pewna rozkmine
Nagminnie jak jezdzilem autem w-------o mnie, ze piesi stoja przy przejsciu i gadaja albo tak po prostu stoja i nasunela mi sie pewna mysl
Wymyslilem, zeby przy kazdym przejsciu dla pieszych namalowac taki kwadrat, na ktory wchodzisz tylko wtedy, gdy chcesz przejsc przez jezdnie i wchodzac na niego, stojac na nim, automatycznie masz pierwszenstwo
Roboczo
Nagminnie jak jezdzilem autem w-------o mnie, ze piesi stoja przy przejsciu i gadaja albo tak po prostu stoja i nasunela mi sie pewna mysl
Wymyslilem, zeby przy kazdym przejsciu dla pieszych namalowac taki kwadrat, na ktory wchodzisz tylko wtedy, gdy chcesz przejsc przez jezdnie i wchodzac na niego, stojac na nim, automatycznie masz pierwszenstwo
Roboczo
źródło: przejscie
Pobierz

w marcu stuknie mi 2k km #rower a w tym roku ponad 4k km.
1500 #cross
500 #szosa
tylko w tym roku zaoszczędzone na samym paliwie około 1500zł (ʘ‿ʘ)
Potwór został wypuszczony i jest głodny, jedno z postanowień noworocznych zrealizowane! Poprzeczka podniesiona teraz miesiąc z 3k km na liczniku.
co miesiąc będę wrzucał podsumowanie ile nie w-------m kasy na zbędny #samochody
źródło: comment_1617120985eB4mMerNVxHd1LaNGV5lKq.jpg
PobierzCzłowiek-rower ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Instagrama od niego zobacz, lub zaraz Ci Paweł zalinkuje sam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Edit mam
https://www.strava.com/athletes/4305870