Aktywne Wpisy

Chciałem napisać z anonimowego, bo trochę wstyd
Ale trudno, nie bedę się ukrywał za anonimowym nickiem, już mi się zwyczajnie niechce, jestem podłamany
Mam spory problem, chyba spore kłopoty
Prowadzę działalność gospodarczą i jest ona zlokalizowana na drugim piętrze bez windy.
Ale był dwa lata temu program, by tworzyć miejsca pracy a w szczególności dla osób z niepełnosprawnoscią
No i wnioskowałem o przydzielenie dotacji z funduszy na instalację windy na zewnatrz budynku, bo klatka schodowa ciasna i
Ale trudno, nie bedę się ukrywał za anonimowym nickiem, już mi się zwyczajnie niechce, jestem podłamany
Mam spory problem, chyba spore kłopoty
Prowadzę działalność gospodarczą i jest ona zlokalizowana na drugim piętrze bez windy.
Ale był dwa lata temu program, by tworzyć miejsca pracy a w szczególności dla osób z niepełnosprawnoscią
No i wnioskowałem o przydzielenie dotacji z funduszy na instalację windy na zewnatrz budynku, bo klatka schodowa ciasna i

MrSyme +10
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

w marcu stuknie mi 2k km #rower a w tym roku ponad 4k km.
1500 #cross
500 #szosa
tylko w tym roku zaoszczędzone na samym paliwie około 1500zł (ʘ‿ʘ)
Potwór został wypuszczony i jest głodny, jedno z postanowień noworocznych zrealizowane! Poprzeczka podniesiona teraz miesiąc z 3k km na liczniku.
co miesiąc będę wrzucał podsumowanie ile nie w-------m kasy na zbędny #samochody
źródło: comment_1617120985eB4mMerNVxHd1LaNGV5lKq.jpg
PobierzCzłowiek-rower ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Instagrama od niego zobacz, lub zaraz Ci Paweł zalinkuje sam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Edit mam
https://www.strava.com/athletes/4305870