Aktywne Wpisy
#pracbaza #programista15k #przegryw czy #wygryw
mogło być lepiej, ale w sumie 25.5 lvl here to jeszcze czas na robienie porządnych pieniędzy
mogło być lepiej, ale w sumie 25.5 lvl here to jeszcze czas na robienie porządnych pieniędzy
Julius_90 +3
Pytanie: czy dużo osób tutaj często zmieniało prace, miejsce zamieszania, znajomych ? Ze znajomymi ze starego miejsca nie utrzymujecie kontaktu, znajdujecie nowych albo i nie, wykonujecie całkowicie inny zawód nie związany z ostatnim, po jakimś czasie wszystko w nowym miejscu zaczyna was #!$%@? i znów zaczynacie od nowa, tak jak by mieć kilka żyć. Zawody jakie wykonywałem to np monter dźwigów osobowych, żołnierz, wróżka, sprzedawca dywanów, agent ubezpieczeniowy, trener koni wyścigowych, płatny
Szansa na to, że cena po następnym halvingu będzie niższa niż obecnie jest ultra niska, natomiast to, że złotówka zostanie do tego czasu całkowicie zeszmacona jest pewne.
Zapraszam do dyskusji, ale chyba nie ma o czym, bo to zwykły fakty.
PS Tyczy się to też innych inwestycji, tak naprawdę niemal wszystko jest lepsze niż trzymanie PLN.
#bitcoin #inwestowanie #kryptowaluty #pieniadze
Zobacz jak się ostatnio zabawa na #gme toczyła. Byli nawet tacy co kupili po $300-400, sprzedali potem poniżej $50, żeby potem... kupić znowu po $150-200 xD
Kupiłem złoto w czasie górki pokryzysowej, jakoś w 2010 czy tam 2011. Potem spadło. Przyszło 10 lat hołdować żeby wejść w zielone. Ale ile mi to krwi napsuło przez ten okres, nie polecam.
@szpongiel: Dlatego sie kupuje i zapomina na 3-4 lata o tym ze istnieje BTC, nie sprawdza kursu.
Komentarz usunięty przez autora
@MGfilms: 10 lat jest realne, kilkaset tys. USD / BTC tez jest jak najbardziej realne w dlugiej perspektywie, ale ciezko myslec tak daleko. Duzo zalezy od zachowania rzadow swiatowych i np. wprowadzania UBI. Na ta chwile nie zapowiada sie na to, ze sie cos zmienilo w polityce inflacyjnej wiec kryptowaluty beda rosnac, jest
@jegertilbake: to nie są korekty to czy kosztuje 58k$ czy 52k$ to dla mnie bez różnicy, jestem hodlerem, jesteśmy na historycznej górce, czekam na korektę >50%, wierzę, że nastąpi, póki co coś kupię, ale bez przesady. Jak mam reagować na takie wahania to wolę się w alty władować
https://news.hodlhodl.com/news/74-of-bitcoin-mining-is-powered-by-renewable-energy-according-to-coinshares-research-3137
Jeszcze jakies mity do obalenia?
@jegertilbake: Wielu rozumie. Nie jest przesądzone która krypto-waluta zostanie zaadaptowana. Musk może jeszce zaskoczyć ciułających BC.