Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 83
Żałuję że piłkarze muszą aż tak dbać o swój PR i być względnie miłym dla dziennikarzy.
Wyobraźcie sobie, że taki Lewandowski teraz wali posta na fejsie:

Wy ku*wa głupie pismaki, byli piłkarze którzy strzelili 100 razy mniej bramek w bundeslidze niż ja i starzy odklejeńcy co raz na Wembley nie stracił bramki jak wszyscy przewidywali. Tak, to do was. Zagrałem, bo chciałem se postrzelać ogórom, podgonić następny rekord i dlatego że ta kadra beze mnie to banda indywidualistów. Na treningu też mogłem złapać taką kontuzję, ale akurat nie było Jacka Góralskiego żeby mi wjechał sankami jak te łajzy z Angory czy jakoś tak. Mógłbym zagrać z Anglią ale gdyby uraz się pogłębił to bym się zesrał a nie pojechał na EURO, jeszcze bym Bayernowi nie pomógł i też byście jojczeli że Lewy się kończy bo nie strzela. A te Stanowskie, Borki, Włodarczyki to banda #!$%@? i odcięci od koryta wyją na wielkiego Souse. Dziękuję i tyle chciałem powiedzieć. I brawa dla Węgrów

#pilkanozna #reprezentacja #weszlo #kanalsportowy
f....._ - Żałuję że piłkarze muszą aż tak dbać o swój PR i być względnie miłym dla dz...

źródło: comment_16170978138qE4wc5A2yRQsUPBDFLzzt.jpg

Pobierz
  • 4
@fxd_: ale co, sugerujesz że nie można kogoś krytykować? Przecież od tego są ci wszyscy ludzie w mediach sportowych, żeby wyrazić swoje zdanie.

Gdyby Lewandowski miał się przejmować zdaniem mediów, to by po pół roku w Borussii podkulił ogon i wrócił zapłakany do domu. Zawsze wszyscy w mediach rzucali podobnymi tekstami, ale pierwszy raz się spotykam żeby to aż taką uwagę i niechęć wśród kibiców powodowało.