Aktywne Wpisy
darknightttt +17
Dlaczego faceci mają taki duży problem z przyjęciem odmowy? Spotykamy się chyba 8 miesięcy ale zniknęło wow i chciałam grzecznie to zakończyć. Reakcja była nerwowa i tysiące pytań co źle zrobił i przypominanie jak się starał i co zrobił dla mnie a ja powtarzałam że nie chodzi o to bo był ok tylko ja już tego nie czuję.
Nie daje spokoju i jest zdziwiony bo "wszystko układało się pomyślnie i mógł tyle
Nie daje spokoju i jest zdziwiony bo "wszystko układało się pomyślnie i mógł tyle
Przegrywex +14
Napisz markę, model i rocznik samochodu (może być też rodzaj paliwa i silnik), a powiem ci czy jesteś chuop czy oski.
#motoryzacja #przegryw #samochody #glupiewykopowezabawy
#motoryzacja #przegryw #samochody #glupiewykopowezabawy
#cyberpunk2077
@ChrisOne: Najgorsze, że jak jest ciekawy temat to Jordan jest w stanie go położyć swoją manierą i stylem mówienia :V. Moim zdaniem najsłabsze ogniwo TvGry.
@Bratkello: E tam. Taki profesjonalista, że nawet nie sprawdził materiału/nie interweniował, gdy w dniu premiery zabugowanego Cyberpunka jego pracownik wrzuca na kanał film, w którym chwali Cyberpunka i nazywa go arcydziełem ( ͡º ͜ʖ͡º) Przecież wiadomo było, że gracze w końcu odpalą gry i zobaczą, jak jest naprawdę.
Moim
@janek_kenaj: Ta, kilka miesięcy po premierze ;)