Wpis z mikrobloga

oglądałem praktyczne wszystkie live z tvgry plus. Chłopaki na prawdę dają rade i przyjemnie ich się słucha jak grają i schodzą z tematu, wtedy każdy ma do coś od siebie do powiedzenia, gambri na tematy historyczne, pan Mateusz cos na temat filmów, Kacper coś o kosmosie i ma spoko kanal na yt, a Jordan jak zacznie gadac o Japonii to ja odpadam, rozumiem że się zna ale czasem to zwyczajnie #!$%@?.
Szefunio to akurat w jest profesjonalista. Dobrze wyjaśnił CP2077 - szkoda, że nie zmasakrował przy okazji Jordana.

@Bratkello: E tam. Taki profesjonalista, że nawet nie sprawdził materiału/nie interweniował, gdy w dniu premiery zabugowanego Cyberpunka jego pracownik wrzuca na kanał film, w którym chwali Cyberpunka i nazywa go arcydziełem ( ͡º ͜ʖ͡º) Przecież wiadomo było, że gracze w końcu odpalą gry i zobaczą, jak jest naprawdę.

Moim
@ChrisOne: Tak to jest z #!$%@? (tymi hardymi). Normalny człowiek jak widzi jakieś podobieństwo czy odniesienie w kulturze to poda film/serial/książkę którą niemal każdy zna, a taki weeb to wjedzie z "o, to całkiem jak pingpong w anime cingciangciong gdy walczył z #!$%@? czągcingiem w centrum wsi szungsiong używając woka". Kiedyś pobłażliwie podchodziłem do tego, ale ostatnio namnożyło się tego i nawet nie wiadomo jak rozmawiać