Aktywne Wpisy

WielkiNos +31
65% wykopków mając do wyboru kobietę atrakcyjną z niską inteligencją, a mniej atrakcyjną z wysokim iq wybierze kobietę ładną a głupią. Czy z kobietami jest tak samo?
Nie. Tylko 2% kobiet wybierze przystojnego pana jeśli będzie miał niskie iq. Aż 97% kobiet woli faceta mniej atrakcyjnego, a inteligentnego.
Co wy na to?
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #inteligencja #zwiazki
Nie. Tylko 2% kobiet wybierze przystojnego pana jeśli będzie miał niskie iq. Aż 97% kobiet woli faceta mniej atrakcyjnego, a inteligentnego.
Co wy na to?
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #inteligencja #zwiazki

Volantie +13
Lekko skisłem bo mam ziomka w projekcie no i ma tam problem z taskiem no i myslalem ze on dzisiaj albo jutro pocisnie, poseidzi dluzej zeby to zrobic a on o 15 pisze: "udanego weekendu, do zobaczenia w pon, rano w pon do tego usiade" a ja takie wtf .
#programowanie #programista15k #pracait
#programowanie #programista15k #pracait

Czy parametr typu GameObject może być w jakiś sposób opcjonalny?
Mam sobie Box, Box może zawierać Collectible lub nie. Collectible przekazuję do skryptu za pomocą pola typu GameObject. Niestety, obecnie gdy nie przekazuję niczego do tego pola to dostaję
NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object.Czy da się zrobić żeby pole typu GameObject było nullowalne?
#unity