Wpis z mikrobloga

Czy to dobry pomysł dla Strusicy ćpać w lesie przy stawie? Pewnie wszystkie dziki, dzikie psy i inne zwierzęta przyjdą wieczorem napić się wody. Rozszarpią nitro-kukłę, jak ta będzie prowokować.
#kononowicz #patostreamy
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@fanczini: u mnie parę lat temu się tak jedna dziewczyna zaginęła nad wodą, myśleli że ktoś ją porwał albo się zagubiła, znaleźli ją w wodzie po dwóch tygodniach. Ostatni raz widzieli ją jak siedziała na brzegu molo, pewnie zachwiała się i wpadła.
  • Odpowiedz
@paranoid18: U mnie ziomek n-----ł się nad zalewem i po pijaku chciał wszystkim udowadniać jak świetnie pływa. No to wypłynął na środek zalewu i tam już utonął. A co do szczura to bardziej bym obstawiał, że po nitro wleci do tego stawu.
  • Odpowiedz
@PoteznyTomaszek: to jest bardzo zły pomysł po rozpuchu i kleiku nie jesteś wstanie się kontrolować łapiesz tak zwaną wizję nawet stare LSD nie daje takiego efektu to jest totalne odrealnienie i jak on będzie sam kirał nad wodą to może się to skończyć różnie ale zapewne w wodzie ...syrenki go będą wołać
  • Odpowiedz
@paranoid18: a co najlepsze że wcześniej ja tego samego chłopa uratowałem jak keidyś wchodził na bani i go cofneło na schodach, w ostatniej chwili go złapałem za grzbiet. Pamiętam że chłop na mnie popatrzył jak na ducha, A jakiś miesiąc może dwa później (imprezowałem ostro za młodu) to on mnie odratował jak spałem nayebany na ławce w zimie, jestem pewien że nawet nie pamiętał że go kiedyś złapałem ale można
  • Odpowiedz