Wpis z mikrobloga

mam zal do Tuska że oddał władze w tak zenujący sposób.

@wiem_wszystko: zdążył przejrzeć, że Polakami nie da się rządzić w normalny sposób. Piłsudski miał racje, naród wspaniały tylko ludzie #!$%@?.
  • Odpowiedz
@mega-ubogi-czlowiek: nie tyle przekrętów PO (nie mówiąc o tym że wiele z nich to było rozdmuchane pierdoły jak rozmowy u Sowy czy zegarki Nowaka), ludzie po prostu byli zmęczeni PO-PSLem, nie doceniając jednak "względnej" normalności tzn. postępującej integracji z zachodem, brak wielkiego włażenia w dupę kościołowi, brak rosyjskiej propagandy w telewizji, brak roztrwaniania budżetu na kupowanie głosów, brak gigantycznego nepotyzmu i wstawiania na stołki osób skrajnie niekompetentnych ale wiernych, już nie
  • Odpowiedz
@wiem_wszystko: Mireczku. Mamy demokrację. On nic nie oddał, bo cokolwiek miał to było własnością społeczeństwa. On jest na tyle dobrym politykiem, że przewidział co się stanie i nie chciał w tym brać udziału.
To ludziom znudził się spokój jego rządów. Zamarzyły im się gruszki na wierzbie, które tak ochoczo obiecywał PiS i ostał im się ino sznur.
  • Odpowiedz
@Kempes: mam zal do Tuska że oddał władze w tak zenujący sposób. No ale nie jego w sumie wina, że mamy teraz co mamy. Dzięki pisowi mam tylko inflacje. Tusk chociaz te orliki pobudował.

@wiem_wszystko:

Oddał... weź mnie nie rozśmieszaj #!$%@?.
Tak samo jak teraz pis spadnie ze stołka, a jakieś gamonie będą mówić 'pis oddał władze'.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@wiem_wszystko: p0laczki chciały 500plus bredni o patriotyzmie i potędze. Młodzi podniecili się #!$%@? o prawicowej ostoi normalności i kolebce kultury katolicko europejskiej. To Polacy głosowali na pis i wątpię by Tusk mógł powstrzymać zidiocenie i populizm skoro mądrzejsi chociażby amerykanie mu ulegli, a co dopiero p0laczki
  • Odpowiedz