Aktywne Wpisy

Wesol96 +7

luciditygone +56
Przypomniało mi się, jakie upokorzenie czułam szukając pracy w peaku pandemii świeżo po licencjacie. Rozsyłałam setki CV dziennie i g---o. Z desperacji wysłałam na przeczekanie CV do kołchozu, gdzie na akord składa się kinder niespodzianki XD A rekruterka zadawała mi tam wiele bezsensownych pytań typu jakim zwierzęciem chciałabym być albo jakie są nietypowe zastosowanie widelca. Siedziałam tam i prawie się rozpłakałam na miejscu, w życiu nie czułam takiego zażenowania. Równie dobrze za
Czy jednak czterogodzinna wersja jest teraz filmem kompletnym? Czy w porównaniu do kinowej premiery z 2017 dostaliśmy lepsze dzieło? Na pewno Zack Snyder postarał się, by każda pojedyncza klatka, która została poprzednio odrzucona, tutaj znalazła swoje miejsce. Justice League jest przez to niezwykle interesującym eksperymentem i pokazem tego, jak ważny jest odpowiedni montaż w przekazie narracji. Sytuacja tak unikatowa, że właśnie z tego powodu warto przynajmniej ten film sprawdzić.
A o tym, jakie inne powody za lub przeciw temu, by poświęcić czas na Snyder Cut, rozmawiają: Jacek 2.0 a.k.a. Jaca oraz Patryk.
Miłego słuchania!
#leniwapopkultura #leniwypodcast #zacksnyder #justiceleague #snydercut #dc #komiks #youtube #polskiyoutube #podcast #film #filmnawieczor
Polecam również obserwować tag - #leniwapopkultura oraz #leniwypodcast