Aktywne Wpisy

Metodzik +136
✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁 DARMOWA GRA NA EPIC ✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁
🔥 Sid Meier's Civilization® VI: Platinum Edition za D̲A̲R̲M̲O̲ na EPIC 🔥
📊 OCENY:
Metacritic: Metascore: 88/100, Userscore: 7.2/10
🔥 Sid Meier's Civilization® VI: Platinum Edition za D̲A̲R̲M̲O̲ na EPIC 🔥
📊 OCENY:
Metacritic: Metascore: 88/100, Userscore: 7.2/10

_Alessandro_ +13

Ziomek mnie przekonuje, by nie brać z Polski kindla paper white 4 8gb w wersji bez reklam, tylko za 80€ z niemieckiego Media Markt z reklamami.
Uparcie twierdzi, że te reklamy nie są na polski rynek i wystarczy zadzwonić do Amazona jak jesteś w Polsce i wyłączą xD
Prawda li to?
Z czystej ciekawości chciałem sprawdzić czy wyłączą mi je w Amazonie. Nie było żadnych problemów, chociaż zdziwiłem się, że nie było dostępnej opcji czatu, tylko, że ktoś z Amazon do mnie zadzwoni. Po kilku chwilach zobaczyłem numer z niemieckim kierunkowym i serce zaczęło mi mocniej bić czy sobie poradzę po angielsku z wytłumaczeniem
@dzieju41: Zależy też od osoby. Jeśli czyta się w domu to rzeczywiście nie robi to zbytnieej różnicy ale np w komunikacji miejskiej gdzie się trzymasz jedną ręką to jednak fajnie otworzyć okładkę i czytać od razu niż wykonywać jeszcze gesty. Głupota, ale wygoda. Z drugiej strony masz cały czas te same 4 tapety. Coś za coś.
https://www.wykop.pl/wpis/54970745/jest-sens-zamowienia-ekranu-na-aliexpress-do-pocke/
@Wappyn: a on ci przywiezie z efu ten czytnik z reklamami?
bo amazon.de nie wysyła knedli z reklamami do polski. Jak się lubisz p-------ć w tańcu to sobie zamówisz przez pobox a ile przy tym przyoszczędzić z tej różnicy 20€ to twoje.
Jak chcesz przycebulić to kup knedla10
Twój hajs, twój czas, twoja wola (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
@Gleba_kurfa_Rutkowski_Patrol
Potwierdzam, ze nie istnieje cos takiego jak gwarancja u Pocketbooka. Dziewczyna 'nacieszyla' sie czytnikiem niecałe 3tyg. Ekran sie 'wylał', gwarancja nieuznana i co nam pan zrobisz?
@Wappyn: generalnie tak było, ale niedawno otworzyli amazon.pl i może być tak że ten argument stanie się inwalidą ( ͡° ͜ʖ ͡°) bo teraz mogą powiedzieć że spoko, dostosujemy reklamy na polski rynek bo jest już w naszym zasięgu ( ͡