Aktywne Wpisy

volodia +24
Nie chcę, po prostu nie chcę wpadać w ten chory schemat kredytu na 30 lat i zostawania niewolnikiem banku. Przeraża mnie to że nie będę mógł zrezygnować z pracy nawet raz na kilka lat i wyjechać w podróż na 3 miesiące. Że będę uwiązany jak wiejski burek łańcuchem rat. Nie chcę być uczestnikiem tego chorego systemu.
Moje oszczędności zjada inflacja. Nawet nie opłaca się oszczędzać. To jest rozbój w biały dzień. I
Moje oszczędności zjada inflacja. Nawet nie opłaca się oszczędzać. To jest rozbój w biały dzień. I

Pokazówka neonów i tego czym gra moglaby byc vs jedna z najlepszych gier w historii XD
Nastepnie zagralem w day1 i myslalem, ze #!$%@? dostane. Po kilku dniach cos tam zalatali, jakos troche ponad tydzien po modderom udalo sie polatac gre do stanu grywalnosci. Udalo mi sie przejsc dwukrotnie w tym raz na 100% i moge
Mnie ta gra była i jest obojętna dlatego od poczatku ani jej nie bronilem, ani po niej nie jechalem jak po burej suce, ot zwykle wytykanie bledow ktore sa i raza w oczy. A najlepsze w tym byly cybersimpy broniace tego chłamu i zarzucajace mi, ze albo gralem
@Skonek248: Nie no bez przesady xD
Piękna grafika, możliwości, różne zadania. Samo zwiedzanie świata daje dużo frajdy. Polowania, dbanie o konia, rozmowy z ludźmi, napady, losowe zdarzenia (jechałem sobie na koniu i widzę jakiś koleś ma problem z koniem i trzyma go za kopyto, postanowiłem do niego podejść i zagadać i
Za to sama fabuła, postacie, jej spójność i stopień rozbudowania przerasta Cyberpunka o kilka poziomów.
@Nihas: zgadzam się przy czym w RDR2 nastąpiło u mnie przedziwne zjawisko, mianowicie po jednym przejściu gry usunąłem ją z dysku dlatego że była tak dobra xD. Po prostu ta fabuła mimo wszystko była tak ciężka i depresyjna że jeśli
@Kosmox30: Nie no to jest zdecydowanie przesada xD Równie dobrze można powiedzieć, że w CP2077 masz masę wyborów, bo zmieniają się lekko dialogi xD Jedyny znaczący wybór w RDR2 jest w
I niestety prędzej niż RDR3 wyjdzie raczej GTA V na Playstation 6 xD
https://www.nexusmods.com/cyberpunk2077/mods/34