Aktywne Wpisy
mirko_anonim +5
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Siema.
Czy Wasze #rozowepaski tez wymagają byście robili rzeczy "po ich"?
Moja siedzi w domu na macierzyńskim i wczuwa się w kierownika domu. Ja po powrocie z pracy zwykle chcę spędzić czas z dzieckiem albo jak spi, to coś porobię, co żona chce, by ona mogła polezeć.
Niestety zawsze konczy się to awanturą.
Posprzatałem w łazience? Źle!
Ugotowałem makaron? Źle - za twardy (był miękki, smakowałem)
Ugotowałem kurczaka -
Siema.
Czy Wasze #rozowepaski tez wymagają byście robili rzeczy "po ich"?
Moja siedzi w domu na macierzyńskim i wczuwa się w kierownika domu. Ja po powrocie z pracy zwykle chcę spędzić czas z dzieckiem albo jak spi, to coś porobię, co żona chce, by ona mogła polezeć.
Niestety zawsze konczy się to awanturą.
Posprzatałem w łazience? Źle!
Ugotowałem makaron? Źle - za twardy (był miękki, smakowałem)
Ugotowałem kurczaka -
kiedys_wygram +173
Kocham ten zwierzyniec
Wysyłam najwyżej plusowaną odpowiedź ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#tinder #rozowepaski #wychodzimyzprzegrywu #podrywajzwykopem #zwiazki
Wysyłam najwyżej plusowaną odpowiedź ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#tinder #rozowepaski #wychodzimyzprzegrywu #podrywajzwykopem #zwiazki
To już wiem jaką presje na nią wywierano, cierpienie uszlachetnia, musisz się poświęcić itp Do tego pewnie po katolicku chcieli mieć babcię w domu a nie jak wyrodne dzieci oddać ją do ośrodka. Siedzieć powinni rodzice a dziewczyna powinna dostać opiekę psychiatryczną.
#bekazkatoli #polska #neuropa
Masz dowód, że ta konkretnie miała? Pie*dolisz od rzeczy, człowieku. W naszych grupach wsparcia jest bardzo wiele osób, które nie mają nieruchomości...
Btw, emerytura 2500? Żyjesz w Polsce. Mój dziadek, hutnik, ma 2 tysiące
Low quality bait.
@PiccoloColo: wiesz, OP wszystko do katolicyzmu sprowadził i wszyscy klaskają uszami.
@trevoz: No #!$%@? ewidentnie widać że mało rozumiesz. I nie, nikogo się nie wychowuję na psychopatę tylko to rezultat
Przy takich sytuacjach
Bywa tak, że w szkole dzieci nie sprawiają żadnych problemów, a w domu już tak, ale ciężko w tym wypadku takie sytuacje przyrównywać.
Z tego co piszesz jeszcze bardziej widać, że patola w domu zniszczyła dziewczynie przyszłość i dorosłe życie.
Tyrada na osoby starsze, a w tym wypadku niedołężne w tym wątku, uświadamia mi tylko jak czasem jak bardzo sam, czy znajomi, mając w
Komentarz usunięty przez moderatora
A TA na 3 miesiące w takim przypadku... ręce opadają. Niestety panuje powszechny brak zrozumienia tej instytucji w sądach, straszne. Wyrok bez procesu.
tak tak, gugole ofiar, ble ble