Aktywne Wpisy
mirko_anonim +5
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Siema.
Czy Wasze #rozowepaski tez wymagają byście robili rzeczy "po ich"?
Moja siedzi w domu na macierzyńskim i wczuwa się w kierownika domu. Ja po powrocie z pracy zwykle chcę spędzić czas z dzieckiem albo jak spi, to coś porobię, co żona chce, by ona mogła polezeć.
Niestety zawsze konczy się to awanturą.
Posprzatałem w łazience? Źle!
Ugotowałem makaron? Źle - za twardy (był miękki, smakowałem)
Ugotowałem kurczaka -
Siema.
Czy Wasze #rozowepaski tez wymagają byście robili rzeczy "po ich"?
Moja siedzi w domu na macierzyńskim i wczuwa się w kierownika domu. Ja po powrocie z pracy zwykle chcę spędzić czas z dzieckiem albo jak spi, to coś porobię, co żona chce, by ona mogła polezeć.
Niestety zawsze konczy się to awanturą.
Posprzatałem w łazience? Źle!
Ugotowałem makaron? Źle - za twardy (był miękki, smakowałem)
Ugotowałem kurczaka -
kiedys_wygram +173
Kocham ten zwierzyniec
Wysyłam najwyżej plusowaną odpowiedź ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#tinder #rozowepaski #wychodzimyzprzegrywu #podrywajzwykopem #zwiazki
Wysyłam najwyżej plusowaną odpowiedź ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#tinder #rozowepaski #wychodzimyzprzegrywu #podrywajzwykopem #zwiazki
To już wiem jaką presje na nią wywierano, cierpienie uszlachetnia, musisz się poświęcić itp Do tego pewnie po katolicku chcieli mieć babcię w domu a nie jak wyrodne dzieci oddać ją do ośrodka. Siedzieć powinni rodzice a dziewczyna powinna dostać opiekę psychiatryczną.
#bekazkatoli #polska #neuropa
'Życie to najwyższa świętość", "cierpienie uszlachetnia"
Chciałbyś, żeby życie było takie proste, ale nie jest. Mam nadzieję, że dostanie zawiasy, dobrą opiekę psychologa.
Dobre pato.
Uważam, że jako osoba zdrowa lub w początkowym stadium choroby, miałaby mimo wszystko dużo lepszą percepcję.
Dotykamy wrażliwego tematu, jakim jest życie ludzie. Przecież zdrowa osoba czy chora na alzheimera to też człowiek. Tylko zadajmy sobie pytanie, który człowiek jest bardziej sobą(czyli osobowości społecznie ukształtowaną)? Babcia, która opiekowała się nami za dzieciaka, uczyła szyć, opowiadała historie z młodości, czy osoba, której mózg obumiera, przez co zachowuje się agresywnie, nie poznaje
@lakukaracza_: Lekarz ani psycholog nic by nie pomógł, jeżeli problem był zupełnie inny. Rzeczywisty fizyczny, a nie mentalny.
Nawet nie wiecie jak blisko jesteście tej polackiej mentalności, którą wyśmiewacie.
Znieczulić lekami, albo niech się wygada do kogoś i rozwiązane...
Za błędy się płaci. W ogole w wieku 17 lat jest tyle opcji na odcięcie się od domu rodzinnego, a ona postanowiła zamordować babcię. . Co trzeba mieć w głowie. Rodzice widać nie wychowali jej na przyzwoitą osobę tylko na psychopatkę.
W ogole jaki jest sens mordować babcię, a potem chęć zamordowania siebie? Nie rozumiem, mogła zostawić babcię przy życiu. 1