Aktywne Wpisy

jmuhha 0
Wytłumaczy mi skąd faceci koleżanek mają 3000 na zakup pierścionka i z 5000 zł na wyjazd na wakacje gdzie się oświadczają? ( ಠ_ಠ)
Podczas świąt naliczyłam 4 nowe pary wśród znajomych (╥﹏╥)
Podczas świąt naliczyłam 4 nowe pary wśród znajomych (╥﹏╥)
źródło: 1000026376
Pobierz
Wojciech_Skupien +170
Syn lvl 5 zaprosił sobie kolegę na chatę, stoję w kuchni i słyszę jak mówi mu "a mój tata to mój przyjaciel i on potrafi wszystko".
W jednej sekundzie zrobiło mi się ciepło w sercu.
I zamiast na tym skończyć, to musiał podkoloryzować i ryczy: "Tato! Stań na rękach bo Stasiu nie wierzy!".
Moje zdolności negocjacyjne z pięciolatkami są nikłe, więc podjąłem się tej próby by bronić swojego imienia w oczach syna
W jednej sekundzie zrobiło mi się ciepło w sercu.
I zamiast na tym skończyć, to musiał podkoloryzować i ryczy: "Tato! Stań na rękach bo Stasiu nie wierzy!".
Moje zdolności negocjacyjne z pięciolatkami są nikłe, więc podjąłem się tej próby by bronić swojego imienia w oczach syna

Po prostu dodajesz endpointy z konkretnej apki do urlpatterns , np. :
path('api/', include('profiles.urls')),@zwei: widzę gdzie jest twój problem, routery są zaprojektowane właśnie po to żeby działać z viewsetami i tylko z viewsetami, wiadomo, że jak się uprzesz to wszystko obejdziesz, ale nie warto. Viewsety trafiają do routerów DRF, a jak już się upierasz pisać solowe APIView to sobie je podpinaj pod normalne urlsy.
@mxzm: ok, a czy jak tak zrobię, to mogę podpiąć kilka appek a nie tylko jedną? Wydaje mi się, że tak nie można?
path('api/', include('profiles.urls')),A co do dokumentacji to gubisz czy nie gubisz, tam naprawdę są odpowiedzi na twoje pytania. więc głupio się poddawać:
Popatrz
- retrieve
- list
- detail
- create
Komentarz usunięty przez moderatora