Syn lvl 5 zaprosił sobie kolegę na chatę, stoję w kuchni i słyszę jak mówi mu "a mój tata to mój przyjaciel i on potrafi wszystko". W jednej sekundzie zrobiło mi się ciepło w sercu. I zamiast na tym skończyć, to musiał podkoloryzować i ryczy: "Tato! Stań na rękach bo Stasiu nie wierzy!". Moje zdolności negocjacyjne z pięciolatkami są nikłe, więc podjąłem się tej próby by bronić swojego imienia w oczach syna i z-------m na plecy taką dechę że sąsiadce z piętra niżej pewnie wszystkie kryształy z kredensu pospadały, przy okazji nogą wywróciłem stół kawowy czym uszczerbiłem nieco jeden z paneli podłogowych. Syn i Stasiu śmiali się w niebogłosy a potem zrobiłem im naleśniki. #tatacontent
Moj syn jest niemozliwy , mowi do mnie , bedziemy jesc picce ? Bo tata robi :) ja ze tak. Poszedl do Rafala i mowi wujo chcesz jednom picce ? On ze tak alan na to Aha wszyscy jemy picce ;) poczym poszedł do kuchni wzial w reke rekawiczke silikonowa daje krzyskowi i mowi masz tata zaloz bo siii jest ;) hehehe ( dmuchaj chce kawalek , mniam mniam
@Wojciech_Skupien: no fajnie, okazało się że nie tylko możesz wszystko ale tak naprawdę nic, zblaznoles się przed gowniakami a mogłeś sobie nawet coś poważnie uszkodzić przez co twój synuś popadł by w nędzę o ile ta gofno historia jest prawdziwa....
@Wojciech_Skupien: tak trzeba żyć :) dzieciakom bez różnicy czy stanąłeś na rękach czy nie :D wszyscy się dobrze bawiliście i spędziliście czas i to jest zajebiste, że masz w sobie jeszcze tyle ludzi żeby takie rzeczy robić :))
@Wojciech_Skupien: no fajnie, okazało się że nie tylko możesz wszystko ale tak naprawdę nic, zblaznoles się przed gowniakami a mogłeś sobie nawet coś poważnie uszkodzić przez co twój synuś popadł by w nędzę o ile ta gofno historia jest prawdziwa....
@adam-yxz: Adam życie masz jedno, nie marnuj go na zbędne kalkulacje. Rzuć się z wiatrem i leć. Wolny jak bocian w województwie warmińsko-mazurskim
W jednej sekundzie zrobiło mi się ciepło w sercu.
I zamiast na tym skończyć, to musiał podkoloryzować i ryczy: "Tato! Stań na rękach bo Stasiu nie wierzy!".
Moje zdolności negocjacyjne z pięciolatkami są nikłe, więc podjąłem się tej próby by bronić swojego imienia w oczach syna i z-------m na plecy taką dechę że sąsiadce z piętra niżej pewnie wszystkie kryształy z kredensu pospadały, przy okazji nogą wywróciłem stół kawowy czym uszczerbiłem nieco jeden z paneli podłogowych.
Syn i Stasiu śmiali się w niebogłosy a potem zrobiłem im naleśniki.
#tatacontent
źródło: 1000055869
PobierzMoj syn jest niemozliwy , mowi do mnie , bedziemy jesc picce ? Bo tata robi :) ja ze tak. Poszedl do Rafala i mowi wujo chcesz jednom picce ? On ze tak alan na to Aha wszyscy jemy picce ;) poczym poszedł do kuchni wzial w reke rekawiczke silikonowa daje krzyskowi i mowi masz tata zaloz bo siii jest ;) hehehe ( dmuchaj chce kawalek , mniam mniam
źródło: 1000028492
Pobierz@Wojciech_Skupien: a potem wszyscy poszliśmy na kremówki XD
źródło: asdzxc
Pobierzźródło: IMG_9450
Pobierz@paluszki_rybne: czekałem na to.
@adam-yxz: Adam życie masz jedno, nie marnuj go na zbędne kalkulacje. Rzuć się z wiatrem i leć. Wolny jak bocian w województwie warmińsko-mazurskim
@Wojciech_Skupien: a potem zostań kaleką.
@robert-kuzba: Wybacz, nie wiedziałem nic o tym. Co się dzieje z bocianami na mazurach, ktoś je kaleczy specjalnie?
Komentarz usunięty przez moderatora