Wpis z mikrobloga

via Zakop
  • 75
@Wookash071: Szczerze mówiąc to Taiwan Beer to taki szczoch coś jak Tyskie, ale ostatnio zatoczyłem koło przez wszystkie lokalne krafty i coraz częściej znowu mam ochotę na zwykłego sikacza ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
via Zakop
  • 13
@Tehnikolor: Od kwietnia 2020 praktycznie nie było lokalnych transmisji poza dwoma wypadkami: w grudniu pilot cargo zaraził swoją kochankę, a w styczniu zaraził się jeden z lekarzy zajmujących się importowanymi przypadkami i było kilkanaście lokalnych przypadków ale na szczęście wszystkich już wyłapali i teraz znowu mamy zero lokalnych transmisji ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
via Zakop
  • 4
@Sjammienator: 5%, mówię, że sikacz, bo w smaku nic specjalnego, podobno dodają ryż w procesie fermentacji ( ͡º ͜ʖ͡º) Tajwańczycy też piją, ale na pewno nie tak jak Polacy ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
via Zakop
  • 56
@kyniu6: A żyje i pracuję już 5 lat ponad. Zaraz przed pandemią miałem nawet plan żeby wrócić, ale na szczęście nie zdążyłem ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz