#ps4 Cześć mirki, przymierzam się do sprzedaży swojej konsoli i mam kilka gier na płytkach, ale mam też sporo ciekawych gier w wersji cyfrowej. Czy mogę sprzedać konsolę razem z tym kontem? I czy można zmienić dane na koncie tak żeby po mnie nie było śladu, a nowy nabywca miał przypisanego swojego maila i nazwę?
@eldokaz1988 nie wiem nawet na ile to wycenić, cyfrowe co kupiłem to wiedźmin 3 z dodatkami i WRC 6, ale mam masę gier z ps plus i abonament do końca listopada, więc ktoś by mógł jeszcze dużo skorzystać, w sumie jakieś 140-150 gier. Te ciekawsze na ss
@Czajkovsky: W zasadzie też nie wiem jak to wycenić. Najlepiej gry na płytach sprzedaj osobno. Konto razem z konsolą możesz sprzedać a dane logowania możesz zmienić w ustawieniach
@Czajkovsky: z tego co wiem przy rejestracji podajesz date urodzenia i tej daty zmienic sie nie da, a czasem jest to potrzebne do weryfikacji, takze ja w zyciu bym nie kupil konta psn :D
#scam #ruleta #h----d #instagram Czemu Instagram twierdzi że to nie jest scam i nie chce usuwać takich treści xD Profil to nie fake.Ogolnie dużo scamu jest u niej reklamowana i przy każdym Instagram uważa że jest w pyte ( ͡°͜ʖ͡°)
Cześć mirki, przymierzam się do sprzedaży swojej konsoli i mam kilka gier na płytkach, ale mam też sporo ciekawych gier w wersji cyfrowej. Czy mogę sprzedać konsolę razem z tym kontem? I czy można zmienić dane na koncie tak żeby po mnie nie było śladu, a nowy nabywca miał przypisanego swojego maila i nazwę?
źródło: comment_1616184091aPQ7cJOBXqwFhFK4TGx4sv.jpg
Pobierz