@krzysztofer77: ja p------ę, nawet Amazon się bawi w te cebulackie zestawy?
widzę, że przystosowali się do rynku w mgnieniu oka... no to fajna "nowa jakość" XD pewnie obsługi klienta na poziomie zachodniego Amazonu też nie otrzymamy
@nomadicgoogler: no chodzi o to że te dodatki nie są tyle warte, faktycznie Miles Morales w wersji Ultimate kosztował 300 po premierze ale po tym jak został dodany na siłę do 737164 bundli to na olx już chodzą po 120 :D
@nomadicgoogler: nie wiem której części wiadomości nie zrozumiałeś więc postaram się odpowiedzieć na całość. Konsole są dostępne, tylko sklepy powiększają je o gry i dodatki. Praktycznie codziennie na stronie elektromarketów (Media Expert, Media Markt, Neonet) wrzucane są zestawy i można bez większych kłopotów je nabyć. Zestaw z amazonu nie jest okropny bo 2700 z hakiem idzie przełknąć biorąc pod uwagę że golas 2300 ale sama wartość zestawu jest średnia.
@nomadicgoogler: no wiesz, to nie tak że one czekają ale stoją tak spokojnie 10-30 minut w zależności od zestawu. Mając powiadomienia na Ps5 na pepperze na pewno coś wpadnie
@camos: Olx. Widziałem nawet za stówkę, ktoś chyba nie ogarnął że to Ultimate ;) Na alledrogo sklepy po 200 wystawiają więc od osób prywatnych można na luzaku te 30% taniej złapać z bundli.
@camos: 150 here Faktycznie teraz to najniższa cenka ale jest ich sporo na tym pułapie, pewnie będzie szło za pare dni kupić za 120 od ludzi co dostaną bundle z amazona
#bmw #alfaromeo Które auto bardziej podoba się wam wizualnie (BMW 3 330i 258km vs Alfa Romeo Giulia 280km)? I jakbyście mieli wybrać jedno z tych dwóch to dlaczego akurat te?
To na co zwróciłem uwagę - BMW lepszy infotainment, kamery, head-up
myślicie że będzie się dało zwrócić grę i PS plusa? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#ps5
widzę, że przystosowali się do rynku w mgnieniu oka... no to fajna "nowa jakość" XD pewnie obsługi klienta na poziomie zachodniego Amazonu też nie otrzymamy
jakiego dropa?
Faktycznie teraz to najniższa cenka ale jest ich sporo na tym pułapie, pewnie będzie szło za pare dni kupić za 120 od ludzi co dostaną bundle z amazona