Aktywne Wpisy

bomba4 +147
To może być duży game changer na rynku. Oby tylko Tusk nie tupnął nogą i tego nie zablokował
#ekonomia #gospodarka #korposwiat #pracbaza
#ekonomia #gospodarka #korposwiat #pracbaza
źródło: temp_file5198598654162218135
Pobierz

Trigger mnie momentami łapie xD
Znajoma mi pisze, że rodzice sprzedają ich dom by później kupić sobie i córkom mieszkania. Są na studiach, więc w tym będą miały mały udział.
A ja w sumie pracuję od 2 roku studiów cały czas (czyli łącznie 4 lata około) i w sumie nawet czegoś takiego bliski nie jestem xD od kiedy tej kasy trochę więcej jest to staram się oszczędzać po 15-20% wypłaty, ale na dobrą sprawę w zeszłym roku wypłukałem wszystkie oszczędności, bo miałem problemy ze zdrowiem (które no będą się ciągnęły) i chciałem pomóc rodzicom.
Teraz w końcu od jakiegoś czasu mieszkam sam, to #!$%@?łem się na rok do bloku, w którym słyszę każdego sąsiada a na klatce schodowej nikt nie uznaje klamki i #!$%@? drzwiami jak tylko się da. Oprócz wywalenia kasy to jeszcze nerwicy dostanę.
I to już nie chodzi nawet, że chcę mieszkanie, tylko o codzienne #!$%@? wynikające z tego, że no nie jest sprawiedliwie xD
Naprawdę nie cierpię życia od kiedy pracuję na pełen etat. Idzie na to tyle czasu, a efekty są średnie. Żeby chociaż urodzić się w dużym mieście i móc jakiś czas mieszkać z rodzicami i nie wywalać tyle pieniędzy na czynsz.
#przemyslenia #pracbaza #zalesie #regresosobisty #rozwojosobisty
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #605132336b7ccc000b8adda9
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Precypitat
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
@spacja_enter: no nie wiem naszego świata? Każda nacja której udawało się grabić inne nacje na tym zyskiwała. Mam Ci podać przykłady? Rzymianie, Brytyjczycy itd.
Masz przykład Obajtka czy choćby Adamowicza. Nic im nie udowodniono to nie ma problemu ( ͡° ͜ʖ ͡°) bo
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
No jakby im zabrali a tobie dali to byłoby sprawiedliwie, nie xD?
Wpisz sobie tutaj swoją wypłatę: https://www.compareyourincome.org/
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Znajoma mi pisze, że rodzice przekazują jej firmę, którą założyli w latach 90 i świetnie rozwinęli. Zatrudniają kierowników i prawie nic tam nie musi robić, a kasa sama płynie. Ona dopiero się wdraża i za dużego udziału w rozwój firmy nie miała tylko przychodzi na gotowe.
A moi rodzice sprzedają własny dom by później kupić mi i siostrom mieszkania.
I to już nie chodzi nawet, że
Wiec nie chrzan i nie rob polowania na czarownice, bo co, ustawowo zabronisz ludziom bycia niezadowolonymi?