Aktywne Wpisy
ATAT-2 +271
Mało rzeczy wkurza mnie tak jak motocykliści. Oczywiście nie ci normalni, ale 'bogowie dróg ' co muszą zapieprzać widząc 100 metrów asfaltu i mieć pretensje do wszystkich innych jak to niby jeździć nie potrafią.bo w końcu posiadanie dwóch a nie czterech kół daje przywileje.
I to zawsze wina puszkarza że nie spodziewa się motocykla jadącego 180 km/h na wiejskiej drodze.
Ps
tych podkręcających obroty na światłach dla własnego orgazmu powinno się pałować na miejscu.
I to zawsze wina puszkarza że nie spodziewa się motocykla jadącego 180 km/h na wiejskiej drodze.
Ps
tych podkręcających obroty na światłach dla własnego orgazmu powinno się pałować na miejscu.
źródło: temp_file703038935757881915
Pobierz
luz_arbuz98 +98
Szukam plantdaddy, który będzie mi jeździć w poniedziałki z rana po biedronkach w poszukiwaniu alokazji po 19.99zł. +10pkt jak potrafi wychwycić varie na liściach.
I nie będzie zadawać głupich pytań typu "czy ty już nie masz tych odmian? Masz na nie w ogóle miejsce? A Ty nie możesz? A nie mogę wziąć tylko po jednej z każdej odmiany?"
Oferuję oczywiście tzipę, brak bordera, brak bólu głowy, klucze od mojej ibizy abyś nie uświnił swojego
I nie będzie zadawać głupich pytań typu "czy ty już nie masz tych odmian? Masz na nie w ogóle miejsce? A Ty nie możesz? A nie mogę wziąć tylko po jednej z każdej odmiany?"
Oferuję oczywiście tzipę, brak bordera, brak bólu głowy, klucze od mojej ibizy abyś nie uświnił swojego

Szanowne Mireczki! Mam pytanie dotyczące unittestów oraz logowania za pomocą modułu logging.
Mam sobie klasę, nazwijmy ją MirClass. Ta klasa ma zrobionego loggera:
Do przetestowania mam metodę, która wysyła loga (np. self.logger.info("No elo")), gdy wykona się jakiś event (np. ruch myszką).
I tutaj mam pytanko - jak zrobić unittest, który nasłuchuje logów? Jak można obserwować logi z osobnego loggera i odpowiednio "reagować" na jakiś napotkany log?
Pozdrawiam serdecznie!
Mój cel jest taki, by zrobić test, że jak na obrazie pojawi się porządany obiekt to wtedy mam przechwycić logi z GStreamera.
Także dumam i dumam 乁(⫑ᴥ⫒)ㄏ
@SuperStefan: super porada (╯
który będzie wrzucał logi do kolejki.