Wpis z mikrobloga

Proszę ja was : D od października dziennie było ile? 8-25tys coś takiego, to generalnie tak skakało i malało, teraz niby jest 20tys zakażonych bo poluzowali. No to ok, dajmy na to przez kolejny tydzień będzie te 20tys no to co, 100tys+ osób miało covida i zaraziło drugie tyle itd. Przez rok wykryto ponad 2mln minus prywatne testy.

Masa ludzi przechorowała to jak przeziębienie z problemami z oddychaniem czy coś, szpitale nie mają miejsca. No to sobie teraz policzcie ile milionów jest chorych a ile już wyzdrowiało.

Ten rząd ewidentnie se leci w ciula, sam fakt że olali zakup łóżek, czy budowanie szpitali itd. świadczy sam za siebie. Oni wiedzą że podają fałszywe dane, i tak co 2 tygodnie mamy wytrzymać jeszcze 2 tygodnie.

Dziękuję wam pisowcy, wasz deblzm przyczynił się do zaorania tego kraju byle wirusem.

#bekazpisu
#bekazpodludzi
#koronawirus
#konfederacja
#neuropa
#foliarze
#bekazfoliarzy
  • 5
jeżeli 20 tys się zaraziło to znaczy że zaraziło się więcej () maseczki nic nie dają, ja przez rok chory nie byłem, ale w grudniu 19 miałem problemy z oddychaniem i potem parę dni przeziębienie