Wpis z mikrobloga

A ja panowie powiem szczerze, że mnie powołania selekcjonera Sousy się podobają. Trener szuka, trener próbuje, trener doświadcza i trener w końcu sprawdza. Selekcjoner powinien widzieć więcej niż taki zwykły zjadacz chleba jak Mateusz Borek albo Tomasz Smokowski. I ja powiem jeszcze tak: mnie u trenera Brzęczka brakowało takiego elementu zaskoczenia, czegoś ekstra, czegoś co by trochę rozruszało tę skostniałą ekipę. Ja powiem szczerze, że parę razy rozmawiałem z Robertem Lewandowskim na temat polityki personalnej selekcjonera Brzęczka i ja gdzieś tam między słowami wyczytałem, że Robertowi brakowało jakiejś nowej energii, jakiegoś nowego otwarcia, jakiegoś rozrzedzenia tej gęstej atmosfery przy kadrze. Także apeluję: dajmy selekcjonerowi Sousie czas. Po coś mu ten związek płaci, po coś ci kibice kibicują, po coś my jako dziennikarze dyskutujemy na temat tej kadry.

#kanalbekowy #kanalsportowy #borek #pilkanozna
PanKompromitacja - A ja panowie powiem szczerze, że mnie powołania selekcjonera Sousy...

źródło: comment_16158139661Gsy945sHN8ZYiXAFfaY2Q.jpg

Pobierz
  • 9
@PanKompromitacja: my jako kibice musimy dać mu czas, musimy być cierpliwi. Paulo Sołza musi się przyjrzeć bliżej zawodnikom, musi ich dotknąć i przyporządkować, dopasować poszczególne elementy tej układanki, a także skonstruować tę maszynę, w której głównym motorem napędowym będzie najlepszy zawodnik na świecie - Robert Lewandowski. No ludzie no, słyszycie jak to brzmi? Najlepszy zawodnik na świecie! Robert osiągnął już wszystko z Bayernem i myślę, że w tym ambitnym chłopaku rośnie
Narcyz_ - @PanKompromitacja: my jako kibice musimy dać mu czas, musimy być cierpliwi....

źródło: comment_1615823244LAS4Fdtvti9WbzpdjtJe80.jpg

Pobierz