Aktywne Wpisy

mirko_anonim +525
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#feels #rodzicielstwo
Mając 30 lat stałam się jednocześnie wdową i matką. W ciągu jednego miesiąca pochowałam męża i urodziłam dziecko. Mój mąż nie zdążył poznać swojego syna. Nowotwór był na tyle zaawansowany, że każda godzina życia była na wagę złota. Ostatnio przyszedł do mnie nasz prawie 4 letni syn i zapytał się czy pójdziemy do taty, bo chce mu wręczyć zaproszenie do przedszkola na
#feels #rodzicielstwo
Mając 30 lat stałam się jednocześnie wdową i matką. W ciągu jednego miesiąca pochowałam męża i urodziłam dziecko. Mój mąż nie zdążył poznać swojego syna. Nowotwór był na tyle zaawansowany, że każda godzina życia była na wagę złota. Ostatnio przyszedł do mnie nasz prawie 4 letni syn i zapytał się czy pójdziemy do taty, bo chce mu wręczyć zaproszenie do przedszkola na

Koronanona +20

Fituje? Spodnie będą dłuższe, zebrane będzie też w talii albo większa zakładka. Albo to i to ¯_(ツ)_/¯
80/20 gdzie 20 to moher (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) pół podszewka.
Pozwolę sobie zawołać @LosoweKontoLosowegoWykopowicza @Xune @LichoToWie
Węzeł średnio wyszedł bo do zdjęcia tylko zakładałem ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
#mtmrobaka #garnitur #modameska #ubierajsiezwykopem #lazar
źródło: comment_161557361464Qo4iIavRjcsO2GcBJf7b.jpg
Pobierzźródło: comment_1615573644LtMBdK4eWFy1MalRZjPnZg.jpg
PobierzEdit: marynarka jakaś mega długa się wydaje.
Dłuższe bo kurde jednak wolę jak się opierają o buty. Mam chude i długie nogi i jak nogawka nie dotyka buta to trochę klaunowato stopy wyglądają (╥﹏╥)
Moher fajna
@RobaxX: Tylko, żebyś nie skończył w stylu Warszawa lata 90te z nogawkami gniątącymi się przy kolanie ;)
Włoski klimat z krótszymi jak
@Sefton spokojnie, wcześniej tak nie było to i teraz nie będzie