Aktywne Wpisy
![](https://wykop.pl/cdn/c0834752/8a901bf5c59dbf2e9186f95173e8b03eb655768bd50bd9b59640c3596519741a,q60.jpg)
RTX 4060 Ryzen 5 5600. W Kingdom Come 2 na ultra z DLSS 70-80 fps.
Mam tę kartę od roku i jest zaje*ista. Jedyna gra, z którą do tej pory musiałem iść na ustępstwa to Indiana Jones, a poza tym jest bajka. A ile się nasłuchałem od internetowych ekspertów, że mam kastrata i że za chwilę będę grał na minimalnych XD Beka z was.
Pozdrawiam z Henryczkiem <3
#gry #
Mam tę kartę od roku i jest zaje*ista. Jedyna gra, z którą do tej pory musiałem iść na ustępstwa to Indiana Jones, a poza tym jest bajka. A ile się nasłuchałem od internetowych ekspertów, że mam kastrata i że za chwilę będę grał na minimalnych XD Beka z was.
Pozdrawiam z Henryczkiem <3
#gry #
![johnshepard2000 - RTX 4060 Ryzen 5 5600. W Kingdom Come 2 na ultra z DLSS 70-80 fps. ...](https://wykop.pl/cdn/c3201142/394e2e2f9284bbec8925d5e15ab1d58168c49525ef72167c8cc15ae1d2feb958,w150.png)
źródło: temp_file1366574635575997938
Pobierz
hub_bub +11
Mega dziwi mnie wycena Meta i Alphabet.
Obecnie Google to kompletne dno, kompletnie nie radzą sobie z zalaniem wyszukiwarki przez strony tworzone przez AI.
Jak szukasz jakichś porad zakupowych czy sprzętowych to przekierowuje nawet nie na prawdziwe serwisy, tylko strony zapleczowe. Jak szukasz informacji o filmach - proponuje halucynacje napisane przez AI. Plotki nt. celebrytów - np. kto ile zarabia - wyświetla kompletnie nieprawdziwe serwisy ze zmyślonymi informacjami.
Jak
Obecnie Google to kompletne dno, kompletnie nie radzą sobie z zalaniem wyszukiwarki przez strony tworzone przez AI.
Jak szukasz jakichś porad zakupowych czy sprzętowych to przekierowuje nawet nie na prawdziwe serwisy, tylko strony zapleczowe. Jak szukasz informacji o filmach - proponuje halucynacje napisane przez AI. Plotki nt. celebrytów - np. kto ile zarabia - wyświetla kompletnie nieprawdziwe serwisy ze zmyślonymi informacjami.
Jak
źródło: comment_1615445046l4ZnI2gCmoxQErtpxLTR5D.jpg
Pobierz@Yurakamisa: w takim razie większość społeczeństwa nie jest zdrowa. Edukacja finansowa w Polsce leży i kwiczy, o podatkach większość osób nie ma pojęcia. To jeden z powodów, dla których PiS jest ciągle przy władzy. Ludzie uważają, że jak rząd wprowadził opłatę bankową, to oni nie płacą za to, tylko banki. 35% Polaków uważa, że nie płaci VATu wcale xD
@Jestembogaty: co kierwa? po przerobieniu paru zadanek z Karczyńskim i zdaniu Algebry i Analizy nagle pracodawcy wchodzą drzwiami i oknami z ofertami pracy? Gdzie? XDDD
Nie uczyli cię pisać CV?
Co to za wysryw w ogóle xD
@bylem_zielonko: Wszędzie. jak masz wyższe wykształcenie i dobrą uczelnie skończoną, to oferty same napływają.
A umiejętność całkowania =/= ukończenie całych studiów
@bylem_zielonko: no chyba tak:
https://biznes.interia.pl/praca/news-jak-poziom-wyksztalcenia-wplywa-na-wynagrodzenie,nId,4324365
A poza tym przypominam, że napisałeś o umiejętności rozwiązania tego równania, a nie ukończeniu całych studiów technicznych, bo do tego trzeba się "trochę" więcej pouczyć
@bylem_zielonko: no właśnie! Zapotrzeboeanie jest na ludzi po kierunkach na których są rozwiązywane takie zadanka jak z mema.
@bylem_zielonko: nie. Przykro mi. ¯\_(ツ)_/¯