Wpis z mikrobloga

Piątek. Mamy w pracy nową koleżankę, pracuje około dwa miesiące. Przychodzi do mnie smutna i zaczyna opowiadać, że ma do zrobienia ważny raport na poniedziałek i wzięła by go do domu, ale jest też umówiona z gościem z tindera który się jej podoba na piątek wieczorem i nie wie czy da radę znaleźć w weekend chwilę na pracę. No i mi opowiada, że jak nie zrobi tego raportu na czas to nie wie czy jej umowę przedłużą :/ nie wiele myśląc zaoferowałem jej pomoc, dla mnie to nawet lepiej bo nie będę grał w komputer, a jak jej nie wyjdzie z tym gościem to może ja u niej zaplusuję i kiedyś coś może ten ;)
No i zrobiłem ten raport, w poniedziałek rano wysłałem jej plik, a w drodze do pracy jeszcze wstąpiłem do kwiaciarni, no bo dziś wielkie święto :)

Poniedziałek.
Przyszedłem do pracy, patrzę a ona w golfie i długich spodniach co było dziwne, bo zawsze się ładnie ubrała do pracy, w stylu spódniczka i bluzka bez kołnierza tak długiego. Mam tylko nadzieję, że ten gość nic jej nie zrobił w sensie jakieś siniaki czy coś, cholera wie kto tam w internecie siedzi :/ No ale nic wręczyłem jej kwiatek, a ona mi podała rękę, podziękowała i powiedziała, że nie trzeba było, bo sam ten raport to dla niej największy prezent :)
Myślicie, że mam u niej szanse? Jaki wykonać następny krok?

#pytanie #kiciochpyta #dzienkobiet #przegryw #zwiazki
LajfIsBjutiful - Piątek. Mamy w pracy nową koleżankę, pracuje około dwa miesiące. Prz...

źródło: comment_1615201941WgalbPZm0mM0CsLqKOXGrJ.jpg

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@LajfIsBjutiful: następnym razem zaproponuj jej, że ją zawieziesz autem do gościa z tindera, oczywiście zatankuj za swoje. Znowu zaplusujesz i może nawet znowu ci poda rękę.
  • Odpowiedz
@LajfIsBjutiful: Myślę, ze poprawa charakteru to będzie to. Na początek proponuję rinoplastię, korektę żuchwy i wszczepienie implantów aby wyostrzyć szczękę, nie możemy zapomnieć też o przeszczepie włosów w celu zamaskowania tego Norwooda 5. Delikatny botoks ust i pozbycie się podwójnego podbródka również nie zaszkodzą.
  • Odpowiedz