Ja #!$%@?, ogladam zazwyczaj #ekstraklasa, wlaczylem 2 polowe Bajern - BVB i O KUR@A MAC, jak oni graja! W bundeslidze mecze tak zawsze wygladaja? Przeciez to wyglada wszystko x10 szybciej, podania przez calego boisko do nogi, co do uja
@R2D2_z_Sosnowca: @Twoja_tata: @Majku_: No takie mam zboczenie ze jako polaka bardziej mnie zawsze interesowalo kto zostanie mistrzem polski, a nie niemiec.
@Burkhard: No dobra ale co ci przeszkadza oglądać Ekstraklasę i inne ligi? Nie mówię śledzić wszystko jak leci ale wybrane mecze? Przecież jak masz możliwość oglądanie polskiej Ligii to możesz oglądać każdą.
@Majku_: Ja tak sledze premier league, la liga, bundeslige i serie a, ze patrze tylko na wyniki. Polska eklape staram sie ogladac jakis meczyk co tydzien ciekawszy.
@R2D2_z_Sosnowca: Brak czasu, jeden mecz na tydzien srednio ogladam, glownie z eklapy, inne ligi tylko wyniki sledze jak wyzej napisalem. Teraz byl ten klasyk niemiecki to puscilem 2 polowe i milo sie zaskoczylem poziomem
W takim razie odwróć scenariusz, oglądaj jeden mecz zagranicznej ligi po to żeby się dowiedzieć jak wygląda normalna piłka nożna w wykonaniu pełnosprawnych ludzi a śledząc tabelę ekstraklapy i tak dowiesz się kto jest mistrzem polski.
@Burkhard: Jeśli mogę coś doradzić to rób jak ja. Kibicuj swojej drużynie w Polsce oraz wybierz sobie jedną z lig zachodnich np Bayern. Wtedy będziesz śledził mecze i od czasu do czasu napewno znajdziesz czas aby obejrzeć choć jedną połowę. A jak się zaczną półfinały i finały w LM to dopiero zobaczysz jak się fajnie ogląda ;) z czasem jak będziesz miał wybór i musiał decydować to wybierzesz taki Bayern
@Burkhard: Nie, zazwyczaj tak nie grają. Ale mówiąc szczerze niektóre mecze 2.Bundesligi są znacznie lepsze niż w Ekstraklasie. Po prostu inny poziom, inna liga. Jakiś czas temu już pisałem- nie pamiętam takiego momentu, że prawie wszystkie zespoły w lidze grają beznadziejnie, a niektóre skandalicznie. Dzisiaj szykują się 2 ciekawe mecze u nas: o 15:00 Pogoń gra z Lechem, a potem Śląsk z Legią. Na papierze to mogą być bardzo dobre mecze,
Świat się sypie na naszych oczach. Czeka nas chaos. Biedni ludzie będą umierać za polityków i bogaczy. Życie jest przerażające, niech nikt nie mówi, że jakiś bóg istnieje, bo parsknę śmiechem.
Napastnikom udało się zbiec ale zostawili mundury i notatki. Mundury należą do Estońskich, Litewskich i Łotewskich sił zbrojnych, w mundurach były też notatki z rozkazami od NATO.
#mecz
@Burkhard powiedz mi, dlaczego to sobie robisz?
Komentarz usunięty przez moderatora
@Burkhard:
@Burkhard:
@Burkhard:
W takim razie odwróć scenariusz, oglądaj jeden mecz zagranicznej ligi po to żeby się dowiedzieć jak wygląda normalna piłka nożna w wykonaniu pełnosprawnych ludzi a śledząc tabelę ekstraklapy i tak dowiesz się kto jest mistrzem polski.
Ja dlatego uwielbiam ligę mistrzów, bo co tam grają, to nigdzie nie grają, czysta przyjemność