Wpis z mikrobloga

@R2D2_z_Sosnowca: Brak czasu, jeden mecz na tydzien srednio ogladam, glownie z eklapy, inne ligi tylko wyniki sledze jak wyzej napisalem. Teraz byl ten klasyk niemiecki to puscilem 2 polowe i milo sie zaskoczylem poziomem
jako polaka bardziej mnie zawsze interesowalo kto zostanie mistrzem polski

@Burkhard:

jeden mecz na tydzien srednio ogladam

@Burkhard:

, inne ligi tylko wyniki sledze jak wyzej napisalem.

@Burkhard:

W takim razie odwróć scenariusz, oglądaj jeden mecz zagranicznej ligi po to żeby się dowiedzieć jak wygląda normalna piłka nożna w wykonaniu pełnosprawnych ludzi a śledząc tabelę ekstraklapy i tak dowiesz się kto jest mistrzem polski.
@Burkhard: Jeśli mogę coś doradzić to rób jak ja. Kibicuj swojej drużynie w Polsce oraz wybierz sobie jedną z lig zachodnich np Bayern. Wtedy będziesz śledził mecze i od czasu do czasu napewno znajdziesz czas aby obejrzeć choć jedną połowę. A jak się zaczną półfinały i finały w LM to dopiero zobaczysz jak się fajnie ogląda ;) z czasem jak będziesz miał wybór i musiał decydować to wybierzesz taki Bayern
@Burkhard: Nie, zazwyczaj tak nie grają. Ale mówiąc szczerze niektóre mecze 2.Bundesligi są znacznie lepsze niż w Ekstraklasie. Po prostu inny poziom, inna liga. Jakiś czas temu już pisałem- nie pamiętam takiego momentu, że prawie wszystkie zespoły w lidze grają beznadziejnie, a niektóre skandalicznie. Dzisiaj szykują się 2 ciekawe mecze u nas: o 15:00 Pogoń gra z Lechem, a potem Śląsk z Legią. Na papierze to mogą być bardzo dobre mecze,