losowy wypadek jakich pełno a zmienił zupełnie twoje zachowania, następnym razem będziesz skręcał w lewo i czekał aż przejadą i wtedy też dostaniesz strzała od złotówy.
@bigpaws: Każdemu się zdarza odwalić coś głupiego na drodze, te ciamajdy wtedy wzruszają ramionami a ty - kierowca doskonały pewnie musisz sobie wtedy nagotować bigosu na tydzień ( ͡°͜ʖ͡°)
@Elements: mi nie gasł nigdy. Wystarczy znać zasadę działania tego wynalazku i nie ma problemów. Automaty są też dla ludzi jeśli ktoś nie czuje się na siłach do jazdy maualem. @wunrz: ja wtedy do trąbienia dorzucę mruganie światłami. Niezmiernie bawi mnie panika ciamajdy drogowej xD
@spacja_enter: O k---a fikołek stulecia xD Nie mordo, ja po prostu szanuje swój czas wolny i jak mi chcesz go zabrać to psie będziesz płacić. Ale wiem, że p0lska biedota ma takie psychologiczne mechanizmy obronne, dla nich czas wolny to dosłownie strata czasu, bo zero zainteresowań i pasji, to sobie może je przebimbać, najlepiej chlejąc przed TV albo grając w gry dla dzieci czy jeżdząc samochodem dla zabawy jak zwierze
@maxx92: Jest jeden fajny sposób. Jak sie przed kogoś wpie*dolisz nie ważne czy było dużo miejsca, czy zmieściłeś się na styk. Kierowca zawsze sie w----i, że mu wyjechałeś :D Ale jak dorzucisz awaryjne, to w większości przypadkach kierowca się uspokoi, bo wyjdzie z założenia, a dobra, jednak przeprosił :D
@bigpaws: psa to widzisz w lustrze. Ja sobie jeździć będę tak żeby takich cwaniaków dłużej potrzymać na stopie, żeby się zesrali jak im czas ucieka xD zobaczymy kogo d--a będzie bardziej piekła 三三ᕕ( ᐛ )ᕗ
@maxx92: @spacja_enter: Ładnie pod tym postem widać kulturę p0lskich kierowców. Wyzywanie od psów, ciamajd i tak dalej, żądanie żebyś oddał prawko... super to wygląda, po prostu super ( ͡°͜ʖ͡°)
@aksal89: no i w teorii popełniasz wykroczenie. Bo tamujesz ruch. Nie mówię, że to źle że wpuszczasz innych. Tylko tak zwracam uwagę. Niektórzy boją się ruszać, gdy ktoś ich puszcza. Bo przykładowo: puszczasz auto z podporządkowanej , wjeżdżasz w niego , i jest jego wina . Ciężko mu się z tego wybronić .
@bigpaws: taa ktoś kogos z auta wyciągnie i zabije za stanie na skrzyżowaniu. Przestań grać w GTA albo idź do psychiatry bo bije od Ciebie frustracją i pomiędzy wyzywaniem tu ludzi za odmienne zdanie starasz się grać cool ziomeczka. Ciekawe czy kiedyś tak do kogoś wyskoczysz w realu i wyciągniesz w auta, gazem po ryju dostaniesz to Ci się odechce kozaczenia. Ewentualnie super zrobisz komuś krzywdę i zamiast stracić parę
Po prawie 14 latach życia w Krakowie wyjeżdżam sobie właśnie do Szczecina (gdzie m.in. będę mógł już otwarcie wyjść na dwór, w tym nad morze haha). Rzućcie ze dwa plusiki na dobry początek (。◕‿‿◕。)
źródło: comment_1614928587B7oviWL4eHKGZag9URSzuX.jpg
Pobierzlosowy wypadek jakich pełno a zmienił zupełnie twoje zachowania, następnym razem będziesz skręcał w lewo i czekał aż przejadą i wtedy też dostaniesz strzała od złotówy.
Wystarczy znać zasadę działania tego wynalazku i nie ma problemów. Automaty są też dla ludzi jeśli ktoś nie czuje się na siłach do jazdy maualem.
@wunrz: ja wtedy do trąbienia dorzucę mruganie światłami. Niezmiernie bawi mnie panika ciamajdy drogowej xD
Ale wiem, że p0lska biedota ma takie psychologiczne mechanizmy obronne, dla nich czas wolny to dosłownie strata czasu, bo zero zainteresowań i pasji, to sobie może je przebimbać, najlepiej chlejąc przed TV albo grając w gry dla dzieci czy jeżdząc samochodem dla zabawy jak zwierze
Ładnie pod tym postem widać kulturę p0lskich kierowców. Wyzywanie od psów, ciamajd i tak dalej, żądanie żebyś oddał prawko... super to wygląda, po prostu super ( ͡° ͜ʖ ͡°)