Aktywne Wpisy

Porobiony420 +39
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Blew +145
#kpo właśnie dowiedziałem się że jeden z najbogatszych ludzi z mojej okolicy prowadzący wielką ubojnię, produkujący karmy dla psów i własne pasze, mający jakieś Aston Martiny itp, stosujący mobbing, zatrudniający bez umów, dorabiający się na Ukraińcach i karach nakładanych na własnych kierowców ciężarówek dostał 15 baniek :/

Ale do Handheldów zdecydowanie obrzydziło mi smak Sony po wypuszczeniu Vity. I szybką śmierć tej konsoli po dwóch latach xD W przeróbki nie chce mi się bawić.
Swoją drogą ciekawi mnie dlaczego zieloni nie idą w ten rynek.
#nintendoswitch #ps4 #xboxone #psvita #konsole
źródło: comment_1614843224uzQRKclFmY4kXZkaiafO5v.jpg
Pobierzhttps://ithardware.pl/aktualnosci/aya_neo_przenosna_konsolka_z_ryzen_5_4500u_udzwignie_nawet_cybrpunk_2077-15105.html
@szczesliwa_patelnia: IMO zmieni się jak będzie dopracowany remote play w chmurze.
@TenNorbert: I tonę Homebrew, sam ogrywam GTA SA teraz. Plus najlepsza platforma do ogrywania PSP - upscaling lub więcej klatek.
Miniaturyzacja technologii przebiegała w szybszym tempie. PSP wydane w 2004 z pewnymi ograniczeniami ale miało podejście do PS2 wydane w 2000r.
@adrjenq: zwłaszcza, że samo N prawdopodobnie niedługo wypuści ulepszoną wersję Switcha z 4k w trybie TV.