Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
Kupowałbym ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ale do Handheldów zdecydowanie obrzydziło mi smak Sony po wypuszczeniu Vity. I szybką śmierć tej konsoli po dwóch latach xD W przeróbki nie chce mi się bawić.

Swoją drogą ciekawi mnie dlaczego zieloni nie idą w ten rynek.

#nintendoswitch #ps4 #xboxone #psvita #konsole
Mega_Smieszek - Kupowałbym ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ale do Handheldów zdecydowanie obrzydziło mi ...

źródło: comment_1614843224uzQRKclFmY4kXZkaiafO5v.jpg

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@szczesliwa_patelnia: I jeszcze Remote Play z PS4. Vity tak średnio używam częściej niż switcha, zawsze się znajdzie jakiś staroć do ogrania, coś na PS4, jakaś ciekawa gra z PSP/Vity. Switcha też mam przerobionego, ale homebrew jeszcze nie dorosło do poziomu Vity, choć wszystko idzie w dobrym kierunku.
  • Odpowiedz
  • 0
@szczesliwa_patelnia: tak, myślę że bym kupił Aya. Niestety widzę że to będzie cena na indiegogo i wysyłka chyba z Chin więc do tego może dojść trochę opłat. Ciekawe jak z jednoczesnymi szybkim ładowaniem i graniem w coś bardzo wymagającego, czy poradzi sobie z ilością ciepła itd.
  • Odpowiedz
  • 0
@Mega_Smieszek: trochę dzisiaj może być trudno o fragment tortu zwłaszcza jesli trzeba go dzielić z N . W czasach sukcesu PSP, NDS na telefonach rządziła Java , a szczytem możliwości była platforma n-gage, więc było miejsce zarówno na potężny handheld Sony jak i Nintendo ze swoimi nieszablonowymi gierkami.

Miniaturyzacja technologii przebiegała w szybszym tempie. PSP wydane w 2004 z pewnymi ograniczeniami ale miało podejście do PS2 wydane w 2000r.
  • Odpowiedz