Wpis z mikrobloga

@krzyu: po co zwiniętymi w rurke kilkoma kawałkami sroli czyścić kibel po każdym sraniu i dopieścić domestosem skoro można mieć obleśną śmierdzącą szote z kawałkami gówna po każdym gościu pod ręką? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@krzyu: szczczotka do kibla powinna byc uzywana do jego mycia jakimis plynami, a nie do zdrapywania gówna xD zdarzylo mi sie zobaczyc taka szczotke obejsraną, ze do dzisiaj nie udalo mi sie wyrzucic tego z pamięci. Papier w dwa paluszki i scierasz ladnie, chyba ze komus korona z glowy spadnie...
  • Odpowiedz
@krzyu: szczczotka do kibla powinna byc uzywana do jego mycia jakimis plynami, a nie do zdrapywania gówna xD zdarzylo mi sie zobaczyc taka szczotke obejsraną, ze do dzisiaj nie udalo mi sie wyrzucic tego z pamięci. Papier w dwa paluszki i scierasz ladnie, chyba ze komus korona z glowy spadnie...

@Bosconovitch ( _)
  • Odpowiedz
@Bosconovitch: A co jak się pobrudzi poniżej poziomu wody? Nurkujesz dłonią z papierem? Wystarczy dbać o tę szczotkę i przepłukiwać ją w toalecie po użyciu + plus stosować np. Domestos. No i co jakiś czas wymieniać, a nie trzymać tą samą od 5 lat.
  • Odpowiedz
@krzyu: Uwielbiam jak mój autorski mem okrąża jeszcze raz internet. Tym razem widze w oryginale, a nie przekształcony. Pierwszy raz dodałem go na protal jbzd jakoś 2 lata temu heh ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Rak-Pustelnik: nie troluję; są szybsze i bardziej higieniczne sposoby niż szczota do gówna....najlepszy oczywiście jest szlauf kolo kibla w stylu arabskim no ale jeszcze malo gdzie w PL można spotkać.
  • Odpowiedz