Wpis z mikrobloga

@OposAlien: i wcześniej zapowiedziane dnd. Nie miałbym nic przeciwko gdyby były to srebrnoramkowe talie. Ostatnio mtg nie jest jakoś szczegolnie spójne graficznie i traci trochę na klimacie ale teraz będzie totalny festyn. XD
  • Odpowiedz
@Rak_Codzienny: niekoniecznie upadli na głowę. IMO w GW siedzi ktoś, kto ma całkiem dobry pomysł na rozwój i konsekwentnie go realizuje. Z jednej strony popularyzuje markę wśród innych gałęzi branży zabawkarskiej, a z drugiej nie wiąże się z jednym dużym producentem. Na dłuższą metę może to być bardzo skuteczne.
  • Odpowiedz
@koziolek666: ja tam do GW nic nie mam jedynie do Wizzardów i Hasbro. Mogli wspólnie z GW wydać nową karciankę, albo jakiś oddzielny dodatek, który nie będzie wliczany do standardu. Ale nie, lepiej wsadzić kosmicznych rycerzy między magię. xD Ale z drugiej strony jestem ciekawy. Kartę z Neganem zbanowali, bo w historii tej postaci jest wydarzenie, że kogoś zgwałcił. Ciekawe jak przedstawią Slaanesha i jego armię w takim razie.
  • Odpowiedz
@Rak_Codzienny: ale bez kitu xD

Lubię MtG i lubię Młotka 40k ale z mieszania jednego z drugim wyjdzie straszny kicz. Jakby to jeszcze był WarHammer Fanasy to stylistycznie byłoby jako tako ale tak to efekt będzie niezbyt ciekawy.
  • Odpowiedz