Aktywne Wpisy
Viado +57
Tusk i kotłowania was załatwią jeszcze lepiej niż pis to zrobił, jeszcze nie zaczęli rządzić a już:
- Rozpętali aferę wiatrakową ( w końcu ktoś musi ratować niemieckiego siemensa)
- Złamali pierwsze obietnice wyborcze (hehe bo wiadomo że 60 tyś kwoty wolnej to tylko obietnica nie do spełnienia)
- KPO oznacza tylko tyle że będziemy płacić kilka kolejnych podatków za samnochody, ogrzewanie domów i mieszkań itp
- Uchwalenie SCT w Warszawie i
- Rozpętali aferę wiatrakową ( w końcu ktoś musi ratować niemieckiego siemensa)
- Złamali pierwsze obietnice wyborcze (hehe bo wiadomo że 60 tyś kwoty wolnej to tylko obietnica nie do spełnienia)
- KPO oznacza tylko tyle że będziemy płacić kilka kolejnych podatków za samnochody, ogrzewanie domów i mieszkań itp
- Uchwalenie SCT w Warszawie i
wscieklizna_irl +685
Nowy rower zakupiony(ale jeszcze czeka na jazdę) więc teraz przymierzam się do zakupu komputerka rowerowego. Budżet do 1000 zł. I jak pewnie was nie zdziwi mam dwie kandydatury: Wahoo Fitness Elemnt Bolt oraz Garmin Edge 520 Plus. Przeglądnąłem recenzje ale wolałbym zapytać normalnych użytkowników o opinie, a nie ludzi którzy testują produkt przez dzień, tydzień albo dwa + normalnie korzystają z droższych/lepszych urządzeń. Najbardziej interesuje mnie prowadzenie po śladzie gpx. Trasy raczej planuję za każdym razem, więc działanie nawigacji nie jest dla mnie priorytetem.
Drugą sprawą jest kompatybilność i łatwość połączenia z innymi urządzeniami, np. pasek HR firmy Polar będzie działał z jednym i drugim urządzeniem?
Jeśli ktoś miałby na sprzedaż używkę w dobrym stanie to zastanowię się nad kupnem (ciężko znaleźć używane, albo ja nie potrafię szukać :) ).
#rowerowyrownik #szosa #rower
Wpis dodany za pomocą tego skryptu
Garmin to beznadziejna staroć, nie ma sensu. Wahoo dobra rzecz, no ale wydając tyle kasy wolałbym jednak kolorowy wyświetlacz
Bryton też swoje grzeszki ma (ponoć apka na telefon kiepawa, ale to chinska technologia a oni lubią robić dużo aktualizacji), ale wolę chyba jednak w niego się zaopatrzyć niż dopłacać za wahoo roama