Wpis z mikrobloga

Od naprawdę wieeeeeeeeeeelu lat zawsze jak przychodzi wiosna i robi się nagle cieplutko i dni stają się coraz dłuższe to nadchodzi mnie dość mocny dół
No bo aż chciałoby się z tego skorzystać wyjść z domu porobić coś na świeżym powietrzu i wgl
Tylko co i z kim
No właśnie
A nawet jak już sb spaceruję sam to wszędzie dookoła szczęśliwi ludzie parki grupki znajomych spędzające czas razem
A ja mam do wyboru właśnie ten #!$%@? samotny spacer i oglądanie tego wszystkiego i filsowanie albo samotną przejażdżkę na rowerze
Literalnie koniec opcji moich

Tylko w 2k18 i chyba 2k19 tak nie było bo miałem gf ale to dawno i nieprawda
A tak to tylko samotność samotność samotność i #!$%@? samotność i brak jakiejkolwiek znajomego nawet jednego co by chciał się spotkać
Nienawidzę mojego życia
n i e n a w i d z ę

#depresja #samotnosc #fobiaspoleczna #jprdl #ehhhhhhhhhhhhh #ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Chodtok - Od naprawdę wieeeeeeeeeeelu lat zawsze jak przychodzi wiosna i robi się nag...

źródło: comment_1614270922s6w1QqGXdvKuTpFmAWHZFZ.jpg

Pobierz
  • 12
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Chodtok: zacznij się bawić w ogrodnika, nie trzeba do tego drugiej osoby a satysfakcja z wyhodowania czegoś samemu ogromną. Efektami zawsze można się pochwalić na wypoku i dostać kilka plusów ( ͡° ͜ʖ ͡°)