Aktywne Wpisy
mohiccan +112
Po dzisiejszym reportażu chyba rozwiało wszelkie wątpliwości. TVN = TVPiS.
#konfederacja #bekazlewactwa #tvpis #tvn #imigranci #heheszki #4konserwy
#konfederacja #bekazlewactwa #tvpis #tvn #imigranci #heheszki #4konserwy
jestem_tunowy +59
babcia ogląda te fał en i mówi mi że jestem naziol bo chce głosować na konfe a ten mentzen to w ogóle hitler jest bo chce wyjść z uni i zabijać kobiety XD
chwilę z nią pogadałem ale dałem sobie spokój, niby się z tej sytuacji śmieję ale w rzeczywistości przykro mi się zrobiło, bo na co dzień jest taka kochana i tak się dogadujemy a wystarczy jeden głupi reportaż żeby to
chwilę z nią pogadałem ale dałem sobie spokój, niby się z tej sytuacji śmieję ale w rzeczywistości przykro mi się zrobiło, bo na co dzień jest taka kochana i tak się dogadujemy a wystarczy jeden głupi reportaż żeby to
Budżet 45-50k był. Niżej ankieta ( ͡º ͜ʖ͡º)
#motoryzacja #samochody #ankieta
@Gilbert_Prukwa: biorąc pod uwagę rocznik 2020 to zdecydowanie się zgadzam. Jakość większości aut z tego rocznika to nieporozumienie.
@perun79: oczywiście ilość wahaczy w zawieszeniu nie ma nic wspólnego z zdolnością do tłumienia nierówności.
A gowno zawieszenie na kolumnach mcpersona i belce skrętnej jest bardziej komfortowe niż wielowahaczowe, zwłaszcza aktywne.
Auto widziałeś od spodu na jpg, nie? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niemcy #!$%@? elementów tylko w zawieszeniu limuzyny żeby na serwisie kroic xD
Ogarniasz
@Janusz_z_Rivii: ferrari nie jest premium...
@perun79:
@perun79: jesteś pewny że hydroaktywne zawieszenie jest mniej skomplikowane niz wielowahaczowe?
Nadal co to ma wspólnego z zawieszeniem tipo które nie różni się od tico
@InterferonAlfa_STG: Tak jestem pewny. (mówimy tu o C5 nadal bo np takiemu Mercedesowi to nie za bardzo takie zawieszenia wychodziły xD )
@InterferonAlfa_STG: a Corveta ma resory piórowe jak maluch i co z tego?
@MiszaZRosji: i Opel Insignia do tego? No niezły fikołek xD
@xloginlogin123: Jakie opcje są dla Ciebie istotne?
Dla mnie liczy się klimatyzacja, wspomaganie kierownicy, ogrzewanie lusterek i tylnej szyby.
Lubię do tego ogrzewanie przedniej szyby, a w dieslu przydaje się jeszcze elektryczne ogrzewanie kabiny.
To chyba wszystko.
Automat lubię, ale ręczna skrzynia to też zaleta, więc nie traktuje tego jako przewagę.
Wszelkie głosowe sterowanie radiem, albo automatyczne wycieraczki mnie irytują i nie czuję potrzeby
@vlodek2532: Masz rację, tyle że w 2016 traci się za brak brzęczka i ikony przypominającego o braku zapiętych pasów.
https://www.auto-swiat.pl/testy-zderzeniowe-euro-ncap-ile-warte-sa-gwiazdki/jsg8dcv
Do tego dochodzą kategorie rozmiarowie, BMW 5 będzie długie lata bezpieczniejsze niż maluszek
@atari666: Najłatwiej od komornika. Kolega tak kupił zupełnie niejeżdżone, choć po paru latach stania w magazynie.
Podłokietnik, czujniki cofania (mogą być najbardziej prymitywne ale fajnie by były) oraz coś co ostatnio bardzo mi się spodobało. Bluetooth możliwość obierania telefonów przyciskiem na kierownicy zamiast wyszarpywania telefonu z jeansów to synonim luksusu dla mnie ( ͡° ͜ʖ ͡°).
Oczywiście to moje ulubione. Są jeszcze rzeczy które lubie mieć ale mogę bez nich przeżyć jak grzanie szyby czy komendy głosowe. No i jak nie ma